Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Guvernul României

Inginerul software zălăuan Horațiu Cosma a preluat funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor după ce fostul diriguitor al ministerului, Lucian Bode, a trecut între timp la șefia Internelor.

„Horațiu este omul pe care îl poți trezi noaptea la trei și îți va spune stadiul oricărei autostrăzi, pozițiile kilometrice, soluțiile tehnice, blocajele birocratice care trebuie rezolvate, stadiul plăților și exproprierilor, tot ce ține de domeniul investițiilor mari public.

Este un profesionist desăvârșit și cu siguranță va aduce un plusvaloare în Ministerul Transporturilor. Proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere din județul Sălaj vor continua o dată cu numirea lui în această poziție”, și-a argumentat opțiunea noul ministrul, Cătălin Drulă.

Cosma va atribuții în domeniul rutier. Acesta este inginer software, absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca și olimpic internațional la matematică. El s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură, apoi a fost consilier parlamentar cu atribuții pe transport.

“Prioritățile mandatului vor fi eficiența, reforma și profesionalizarea Transporturilor din România, iar domeniul pe care îl voi coordona eu este infrastructura rutieră. Vom depune toate eforturile pentru ca proiectele existente de autostrăzi și drumuri să continue în ritm accelerat și ca cele noi să prindă viață în cel mai scurt timp posibil. Mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru criticile constructive, de care nu m-aș lipsi pentru nimic în lume”, a declarat Cosma.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADP Oradea a donat Spitalului Municipal Oradea cinci aparate de ventilație

Articolul următor

Fabrica de mobilă din Cehu Silvaniei va angaja zeci de tâmplari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share