Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica de mobilă din Cehu Silvaniei va angaja zeci de tâmplari

Încă din primele zile ale noului an producătorul de mobilier Cesimex Furniture Cehu Silvaniei a anunțat că va face recrutări pentru 30 de posturi de tâmplar.

Combinatul din județul Sălaj furnizează produse din lemn de înaltă calitate clienților din industria mobilierului european și internațional. Societatea are un circuit integrat, de la resurse, tratare și uscare, la fabricarea și asamblarea mobilierului din lemn masiv și compozit (MDF).

Fosta Cesimob a fost înglobată, după intrarea sa în faliment (fiind cumpărată în cadrul procesului de lichidare) în grupul Simex, cu sediul în Șimleu Silvaniei, alături de producătorii de mobilă Euro Simex, Micro Simex, Nord Simex sau Simex Plus. 

După criza financiară din 2009, ele au acționat independent. Societatea din Cehu Silvaniei avea în 2019 afaceri de 9,5 milioane de lei, o pierdere netă de 0,7 milioane și 112 angajați. Capitalurile sale se ridicau la 4,9 milioane de lei, iar activele imobilizate, la 4,2 milioane.

În noiembrie aceasta a mai inițiat o campanie de recrutare de personal, constând în 50 de tâmplari și muncitori necalificați. Conducerea societății a solicitat concurenților să aibă experiență în domeniu, viitorii salariați fiind angrenați în dezvoltatea colecțiilor noi pentru anul 2021.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Guvernul României

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Articolul următor

CATTIA Brașov, incubatorul de afaceri cu business plan elaborat de echipa Iceberg, nominalizat pentru Premiul UE pentru Arhitectură Contemporană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share