Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Nova Power, ajutați de liberalizarea pieței

Compania din grupul E-Infra a realizat 1.000 de contracte noi după liberalizarea pieței de energie, cele mai multe fiind încheiate în București, Cluj și Brașov.  

Cele mai bine primite pachete au fost abonamentul de 12 luni la energie electrică (40% din opțiuni), cel de 12 luni la energie electrică și gaze naturale, (25%) și contractul de 24 de luni de furnizare energie electrică (unul din opt noi utilizatori).

Capitala și județele Cluj și Brașov conduc în clasamentul noilor abonamente la contractele de energie electrică la Nova Power & Gas (NPG). Liberalizarea pieţei de energie din ianuarie 2021 aduce consumatorului casnic dreptul de a-și alege furnizorul, fără restricții.

NPG este furnizor de energie electrică și gaze naturale, producător de energie verde și distribuitor de gaze naturale. Acesta furnizează energie pentru clienți casnici și industriali în piața liberă și este un investitor activ în proiecte de dezvoltare de infrastructură energetică.

Grupul E-Infra este activ în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, prin NPG, Electrogrup, Netcity Telecom și Direct One. Are capital integral românesc și o cifră anuală de afaceri de 120 milioane de euro în 2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNAIR a acceptat singura ofertă depusă pentru proiectarea și execuția drumului de legătură dintre A1 și Timișoara

Articolul următor

Instrument pentru relocare la sat - ghidul inițiativei “Niște Orășeni”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share