Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR a acceptat singura ofertă depusă pentru proiectarea și execuția drumului de legătură dintre A1 și Timișoara

Oferta depusă de firma italiană Todini Costruzioni Generali S.p.A., pentru construirea drumului de legătură între DN69 și autostrada A1, a fost acceptată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Anunțul vine la doar câteva zile după ce Guvernul Cîțu a aprobat alocarea banilor necesari realizării despăgubirilor de pe coridorul noului drum expres.

Joi a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect ”Proiectare și Execuție Drum de Legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69”.

Ofertantul desemnat câștigător este Todini Costruzioni Generali S.p.A., cu preţul de 189.571.920,62 Lei fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 24 luni, din care 6 luni perioadă de proiectare și 18 luni perioadă de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea si avizarea contractului.

Traseul drumului de legătură are o lungime de 10 km și începe cu circa 300 m înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.

Societatea italiană are ca acționar principal o societate din Kazakhstan, care, la rândul ei, are acționar o societate de construcții chinezească.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rectorul vizionar și un proiect revoluționar pentru medicina și educația medicală românească

Articolul următor

Clujenii de la Nova Power, ajutați de liberalizarea pieței

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share