Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Pehart își caută oameni care să se ocupe de roboți

Liderul producției de hârtie tissue din România va demara o campanie masivă de recrutări pentru fabrica sa din localitatea Petrești.

Principalele posturi vizate sunt operator la roboți industriali, lăcătuș mecanic, electrician și stivuitorist. Pachetul de beneficii cuprinde salariu “cu posibilitate de creștere”, bonus de producție, tichete de masă, sporuri de noapte, ore suplimentare și weekend, prime de paște și de Crăciun, decontarea parțială a transportului.

Pehart a obținut în acest an un credit sindicalizat ce va fi investit în dezvoltarea fabricilor din Dej (Cluj) și Petrești (Alba). Vor fi construite noi facilități pentru producția de hârtie, investiții în echipamente de ultimă generație pentru creșterea producției și dezvoltarea portofoliului.

Compania va crea noi locuri de muncă pentru comunitățile din cele două orașe. Creditul a fost aranjat de un sindicat de bănci: BCR, ING, Raiffeisen, OTP. „Planurile noastre de dezvoltare includ investirea a 20 de milioane de euro pe parcursul a trei ani, printr-un parteneriat solid cu băncile care au facilitat creditul”, a declarat Gabriel Stanciu, director general al Pehart.

Societatea deține brandurile Pufina, Alint și Altessa. Creditul o va ajuta în creșterea cotei de piață în țările din Centrul și Estul Europei prin noi produse, prin brandurile proprii. Pehart a fost achiziționată de la omul de afaceri Ioan Tecar de fondul de investiții Abris Capital Partners.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mihai Bordeanu este numit Managing Director Dacia Brand South Eastern Europe și Country Head Romania

Articolul următor

Strategii de marketing pentru comerțul electronic al anului 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share