Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Seda Invest, la 20 de ani de la fondare: Ne-am menținut poziția în piață, ne-am atins obiectivele

Fondată în anul 2000, SEDA INVEST are ca obiect de activitate comerțul cu ridicată specializat. Produsele distribuite sau fabricate în unitățile proprii de producție la Brașov și Cluj-Napoca sunt livrate către mai mult de 4.000 de clienți. Pentru anul 2019 compania a raportat o cifră de afaceri de 86,2 milioane de lei și un profit net de aproape un milion de lei. Activele imobilizate au valorat 24,4 milioane lei, iar capitalurile proprii – 21,2 milioane. Numărul mediu de angajați a fost de 196.

Compania face parte din Top 20 de companii românești din județul Brașov, conform datelor financiare din 2019, analizate de Transilvania Business.

În anul 2020 compania a marcat 20 de ani de activitate.

În acest an (2020 – n.n.), compania noastră a împlinit 20 de ani de activitate și, mai mult ca oricând, am eficientizat procesele ca să ne menținem locul într-o piață competitivă. Cu o rețea de distribuție la nivel național cu nouă filiale și peste 200 de angajați, ne preocupăm să livram peste 10.000 de repere, oricând este nevoie, prin sistemul propriu de distribuție. Deținem două fabrici pe teritoriul României, având ca obiect de activitate producția de abrazive și echipamente de protecție la cele mai înalte standarde de calitate. Deși anul 2020 a fost plin de evenimente, nelipsind lunile mai puțin productive, ne-am menținut poziția în piață, ne-am atins obiectivele și privim cu optimism spre anul 2021“, sunt concluziile anului pentru Seda Invest, transmise redacției Transilvania Business.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„De 25 de ani, investim în următorii 25”. Dezvoltarea Centrului de Imagistică REGINA MARIA din Brașov

Articolul următor

Piața de calculatoare, în creștere în anul pandemiei. În ciuda problemelor de stocuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share