Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

8 lucruri pe care nu le știai despre cazinourile online

Știai că 26% din populația lumii adoră să parieze? Jocurile de noroc sunt o modalitate perfectă de a scăpa de stresul cotidian  și de a avea parte de distracție direct din confortul propriei case. Cazinourile online sunt extrem de accesibile oricărui amator de jocuri de noroc. Ai nevoie doar de un telefon și o conexiune la Internet și te poți bucura în voie de adrenalina clasică a cazinourilor.

 

Indiferent dacă preferi jocurile de masă sau sloturile video, poți vizita 888 casino și poți alege orice îți dorești. Dacă ești nou în lumea gamblingului sau dacă pur și simplu vrei să afli lucruri interesante despre acest domeniu, am pregătit pentru tine o listă a celor mai interesante și utile lucruri despre cazinourile online.

 

Sunt jocurile de noroc legale?

 

Fiecare țară are propria legislație în ceea ce privește jocurile de noroc. Cu toate acestea, sunt puține cazurile în care acest tip de activitate este interzisă. Mai ales după apariția cazinourilor online, jucătorii au la dispoziție mult mai multe variante, chiar și cazinouri din alte țări.

 

În România jocurile de noroc sunt legale. Ele sunt reglementate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Cazinourile care funcționează legal dețin în mod obligatoriu o licență emisă de o autoritate de reglementare. Înainte de a te înregistra la un cazino, verifică dacă acesta este licențiat. Găsești toate informațiile pe site-ul cazinoului.

 

Bonusurile cazinourilor online sunt supuse unor reguli

 

Dacă ești nou în domeniul jocurilor de noroc online, tentația cea mai mare este să încerci să obții bani gratis prin simpla înregistrare la un cazino. Majoritatea cazinourilor își atrag jucătorii cu bonusuri de bun venit, care variază de la rotiri gratuite la depozite fără depunere. Cu toate acestea, trebuie să știi că aceste oferte nu sunt de fapt bani pe care cazinoul îi face cadou. Toate tipurile de bonus sunt supuse unor reguli și limitări clare. Există întotdeauna condiții de rulare, astfel încât banii primiți pot fi doar jucați, nu și retrași imediat după înscrierea la un cazino. Citește întotdeauna atât regulamentul ofertei pe care o primești, cât și termenii și condițiile cazinoului, pentru a te asigura că nu ratezi șansa de a-ți mări veniturile.

 

Noi modalități de plată


Din ce în ce mai multe cazinouri online încep sa foloseasca criptomonede. Jucătorii pot să folosească monede virtuale precum bitcoin pentru a-și păstra anonimatul și pentru a evita furnizarea informațiilor bancare.

 

Bitcoin oferă varianta de portofele digitale, permițând jucătorilor să își proceseze plățile. Această metodă de plată este, de asemenea, utilizată pentru a împiedica băncile să respingă plățile efectuate către cazinourile online. Cu toate acestea, este o idee proastă să folosești criptomonedele ca înlocuitor al banilor reali dacă acest lucru este împotriva reglementărilor din țara în care locuiești.

 

 

Un fapt amuzant, pe care probabil nu îl știai, este faptul că în trecut aparatele de jocuri de noroc distribuiau gumă de mestecat, care putea fi schimbată cu bani! Tocmai de aceea, multe dintre mașini de sloturi folosesc în continuare simboluri de fructe. Mai multe studii au ajuns la concluzia că peste 70 la sută din profiturile operatorilor de cazinouri online provin de la sloturile online. În mod incredibil, marea majoritate a veniturilor generate de cazinourile din întreaga lume (online și offline) provin din sloturi de cu cea mai mică miză. Acest lucru demonstrează faptul că un număr impresionant de jucători preferă sloturile ca variantă pentru a se distra într-un cazino.

 

Backjack-ul și matematica

 

Blackjack este singurul joc în care cunoștințele de matematică oferă un avantaj considerabil jucătorului. Spre deosebire de alte jocuri de cazino, blackjack-ul implică mai mult decât noroc. Jucătorii trebuie să ia în considerare statisticile, probabilitatea și teoria jocului atunci când se așează la masă. Cele mai multe dintre strategiile câștigătoare se bazează pe cunoașterea combinațiilor matematice ale cărților dintr-un pachet.

 

84% dintre jucătorii de la cazinourile online sunt bărbați

 

Statisticile au arătat că majoritatea amatorilor de jocuri de noroc sunt bărbați. Pentru aceștia, una dintre cele mai populare modalități de a se distra online este reprezentată de pariurile sportive, urmate de pokerul online. În general, bărbații tind să prefere jocuri precum ruletă și blackjack, în timp ce femeile preferă de obicei să joace bingo și sloturi online.

 

Cel mai mare câștig

Jocurile de noroc online sunt foarte distractive, dar cu un strop de noroc, acestea pot fi și foarte profitabile. Este mai ales cazul jocurilor cu jackpot progresiv. Pe măsură ce jackpotul crește cu fiecare pariu făcut, unele câștiguri pot atinge cote enorme. Un bun exemplu este Jonathon Heywood, un fost soldat din Regatul Unit. În 2015, acesta a pariat o sumă infimă și a câștigat nu mai puțin de 13,2 milioane de lire sterline. Cu toate acestea, cel mai mare câștig datorită unul jackpot este al unui finlandez care a plasat în 2013  un pariu de 25 de cenți și a câștigat 17.861.813 €

 

Suma tuturor numerelor de pe ruletă este egală cu 666

 

În 1655, Blaise Pascal, un jucător înfocat și un geniu al matematicii, era obsedat de crearea unei mașinării care să funcționeze cu propria ei energie. El a conceput din greșeală un aspect cheie al ruletei, unul dintre cele mai populare jocuri de cazino. Faptul că suma numerelor de pe roată este 666 a dat naștere mitului că Pascal a făcut o înțelegere cu diavolul. Cel mai probabil este vorba doar de o coincidență sau o glumă nevinovată.

 

Dincolo de toate aceste aspecte, e important de reținut faptul că atunci când te distrezi într-un cazino online, responsabilitatea asupra banilor tăi îți revine integral. Găsește un cazino sigur, cu o bună reputație, care funcționează legal. Profită de toate bonusurile și promoțiile, iar dacă observi că lucrurile nu merg într-o direcție favorabilă, fă o pauză și revino la cazino într-o zi în care șansele sunt de partea ta.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orădenii care își plătesc impozitele online pot câștiga o zi de distracție la Aquapark Nymphaea

Articolul următor

Videoconferința “Bioeconomia și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Rolul Clusterelor”. Obiectiv durabil: Să nu fugim doar după profit, ci să dezvoltăm sustenabil

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share