Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bucureștenii de la Supercom vor salubriza Turda

Operatorul de salubritate Supercom București va asigura din acest an acest serviciu în municipiul Turda. de specialitate.

Având în vedere faptul că noul Centru de Management Integrat al Deșeurilor a devenit operațional, serviciile de salubritate în județ vor fi asigurate de alți operatori, în baza licitațiilor organizate de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan.

Pentru Turda licitația a fost câștigată de Supercom. Aceasta își va începe activitatea în Turda cel târziu în luna mai, cu 25 de vehicule noi, Euro 6, din 2020, și va asigura servicii de înaltă calitate (sistem de cântărire, sistem GPS la mașini pentru urmărirea trasabilității deșeurilor).

În 2020 în municipiul clujean s-a lansat un proiect pilot de colectare selectivă, constând în colectarea separată a deșeurilor în zona de case din cartierul Turda Nouă. Astfel, locuitorii din cartierul Turda Nouă primesc regulat sacii necesari pentru colectarea selectivă a deșeurilor și pliantele de informare.

“Acest proiect urmând să fie extins la nivelul întregului municipiu, astfel încât să ne aliniem normelor europene. Odată cu aceste schimbări, vom intra într-o cu totul altă etapă în ceea ce privește gestionarea deșeurilor, atât în municipiul Turda, cât și în întreg județul, aceste servicii urmând să fie prestate la o calitate superioară și cu costuri mai reduse”, consideră primarul Cristian Matei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Videoconferința “Bioeconomia și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Rolul Clusterelor”. Obiectiv durabil: Să nu fugim doar după profit, ci să dezvoltăm sustenabil

Articolul următor

EVW Holding trece în istorie. Belgienii au devenit majoritari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share