Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EVW Holding trece în istorie. Belgienii au devenit majoritari

Compania clujeană EVW Holding își va schimba atât denumirea, cât și identitatea vizuală, din acest an, după schimbările intervenite la nivel de acționariat. Aceasta va purta numele de TH Trucks.

Din 2021, societatea cu sediul în comuna Gilău va deveni TH Trucks, brand sub care va funcționa pe piață. Decizia implementării procesului de rebranding vine ca urmare a schimbării acționariatului. Turbos Hoet Group (Belgia) a cumpărat 50% din acțiunile companiei EVW Holding.

Cu 25 de ani de activitate pe piață autocamioanelor, TH Trucks va rămâne unic distribuitor al mărcilor DAF, Isuzu, VDL și un principal furnizor de piese de schimb. Compania are o rețea de centre service specializate extinsă, în România și Republica Moldova.

Schimbările pe care le presupune actualizarea denumirii companiei vor fi implementate în lunile următoare. Obiectivul formulat de TH Trucks este de a deveni un etalon în industria auto.

În 2020, o altă companie din grup, Logistic E van Wijk Cluj, a transferat către o nouă societate activitatea de real estate, operațiune care urmărește îmbunătățirea performanței și a profitabilității ambelor linii de business. Noua firmă, E van Wijk Real Estate Cluj, se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor proprii sau închiriate. Ramura transport va rămâne în societatea divizată Logistic E van Wijk.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bucureștenii de la Supercom vor salubriza Turda

Articolul următor

Ajutor de minimis pentru 48 de startup-uri prin Proiectul Diaspora ReSTART

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share