Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mega Image a intrat în două noi orașe din Transilvania

Oradea și Sibiu au fost noile orașe din România alese anul trecut pentru extinderea rețelei de supermarketuri, aceasta consolidându-se în Cluj-Napoca și Timișoara.

Rețeaua a încheiat anul cu 89 de magazine inaugurate la nivel naţional, continuând strategia de dezvoltare şi expansiune în diferite zone ale ţării. Extinderea a avut loc atât în oraşe noi, zone urbane puternice, cât şi în zonele în care are deja prezenţă, care au fost astfel consolidate.

Mega Image a intrat anul trecut pe pieţe noi, precum Oradea şi Sibiu, consolidându-și prezenţa în alte oraşe, prin inaugurarea a 12 noi magazine. Dintre cele inaugurate, 20 au fost deschise în decembrie, în importante centre urbane din ţară (Cluj, Timişoara, Iaşi, Prahova, Ilfov, Bucureşti).

“Chiar dacă este un context dificil pentru noi toţi, vom continua să ne dezvoltăm în acelaşi ritm şi vom prioritiza siguranţa tuturor, de la colegii din echipă la clienţi şi parteneri”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

În prezent, reţeaua Mega Image include 854 de magazine, dintre care 386 format Mega Image şi 468 Shop&Go. Principalii săi competitori direcți sunt Profi, Lidl, Penny, Supeco.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primarul Timișoarei dorește schimbarea unui proiect european și construirea unei centuri feroviare pentru oraș

Articolul următor

Zona Scala din Zalău își va schimba înfățișarea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share