Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners pentru investiția în Druid

Runda de finanțare în valoare de 2,5 milioane de dolari a fost condusă de GapMinder și a inclus și un alt fond de investiții cu capital de risc local, Early Game Ventures, un investitor mai vechi în startup-ul Druid.

Druid (www.druidai.com) a fost fondat în anul 2018 de către Liviu Drăgan, împreună cu o echipă experimentată de ingineri software și consultanți în afaceri și a devenit rapid unul dintre cele mai de succes startup-uri axate pe Inteligență Artificială din Europa Centrală și de Est. Druid este o companie specializată în tehnologie conversațională și Inteligență Artificială, care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise. Cu peste 50 de clienți Enterprise în doar 6 luni, cu o platformă bazată pe Inteligență Artificială și parteneriate încheiate cu cele mai importante companii de consultanță și BPO din lume, precum și cu furnizori de tehnologie de top, Druid este pe cale să devină unul dintre cei mai important jucătorii din piața globală a Inteligenței Artificiale conversaționale.

GapMinder (https://gapminder.vc/) este un fond de capital de risc destinat să investească în companiile de tip start-up din sectorul tehnologiei, axându-se în principal pe finanțările de tip Seed și Seria A.

Asistența juridică acordată cu privire la acest proiect complex a fost asigurată de echipa SAA, care a inclus următorii avocați: Silviu Stratulat (Managing Partner și totodată coordonatorul echipei SAA din acest proiect), Cristina Man (Partner), Sandra Frunzulică (Senior Associate), Roxana Ioncu (Associate), Anca Ulea (Managing Associate), care a acordat asistență juridică cu privire la aspectele de dreptul muncii și Mădălina Spătaru (Associate) – cu privire la aspectele de Proprietate Intelectuală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea scumpește tariful la gunoi pentru deșeurile provenite din afara județului

Articolul următor

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Air Oradea caută partener privat

Compania Air Oradea, înființată de municipalitate în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, caută un partener privat care să…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share