Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Taparo își caută personal pentru automatizare

Grupul maramureșean a inițiat o campanie de recrutări de personal pentru posturile de electronist / automatist și lăcătuș mecanic întreținere și reparații.

„Nu ne putem plânge legat de 2020; noi ne-am continuat ascensiunea atât pe piața națională, cât și extern. Grupul s-a adaptat rapid la cererea globală și a dezvoltat prima fabrică românească de textile medicale, transformând compania de textile tehnice Techtex, pe care o avem din 2017.

În nouă luni, aceasta a devenit o unitate regională de producție strategică pentru securizarea materialelor textile medicale și realizarea de măști și echipamente de protecție medicală la standarde europene.

Am ridicat o nouă fabrică lângă Baia Mare, care are o suprafață desfășurată de 19.000 mp. Este utilată la cele mai înalte standarde tehnologice și va fi pusă în funcțiune în martie 2021”, a declarat Ioan Filip, președintele grupului Taparo.

Noii angajați vor primi, conform conducerii Taparo, în afara “pachetului salarial atractiv”, sporuri de fidelizare de 2,5-3,5% în funcție de vechime, spor de noapte de 25%, bonus de prezență la locul de muncă, ore suplimentare plătite cu 175%, transport gratuit, prime de sărbători, tichete de masă de 15 lei/zi, bonus cultural de 100 de lei, asigurare de viață, reduceri la comercianți și servicii medicale.

Producătorul de mobilă Taparo a angajat, la finele lui 2020, la fabrica sa din Borcut, confecționeri, tapițeri și tâmplari, cu salarii brute de 2.400 de lei. La Eurocomfil Târgu-Lăpuș au fost recrutați confecționeri de articole din piele și înlocuitori, electricieni de întreținere și reparații, muncitori necalificați.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, produc măști, capeline, halate și botoși.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Articolul următor

Clienții Electrica Furnizare pot încheia contracte în piața concurențială doar cu buletinul

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share