Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Taparo își caută personal pentru automatizare

Grupul maramureșean a inițiat o campanie de recrutări de personal pentru posturile de electronist / automatist și lăcătuș mecanic întreținere și reparații.

„Nu ne putem plânge legat de 2020; noi ne-am continuat ascensiunea atât pe piața națională, cât și extern. Grupul s-a adaptat rapid la cererea globală și a dezvoltat prima fabrică românească de textile medicale, transformând compania de textile tehnice Techtex, pe care o avem din 2017.

În nouă luni, aceasta a devenit o unitate regională de producție strategică pentru securizarea materialelor textile medicale și realizarea de măști și echipamente de protecție medicală la standarde europene.

Am ridicat o nouă fabrică lângă Baia Mare, care are o suprafață desfășurată de 19.000 mp. Este utilată la cele mai înalte standarde tehnologice și va fi pusă în funcțiune în martie 2021”, a declarat Ioan Filip, președintele grupului Taparo.

Noii angajați vor primi, conform conducerii Taparo, în afara “pachetului salarial atractiv”, sporuri de fidelizare de 2,5-3,5% în funcție de vechime, spor de noapte de 25%, bonus de prezență la locul de muncă, ore suplimentare plătite cu 175%, transport gratuit, prime de sărbători, tichete de masă de 15 lei/zi, bonus cultural de 100 de lei, asigurare de viață, reduceri la comercianți și servicii medicale.

Producătorul de mobilă Taparo a angajat, la finele lui 2020, la fabrica sa din Borcut, confecționeri, tapițeri și tâmplari, cu salarii brute de 2.400 de lei. La Eurocomfil Târgu-Lăpuș au fost recrutați confecționeri de articole din piele și înlocuitori, electricieni de întreținere și reparații, muncitori necalificați.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, produc măști, capeline, halate și botoși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Articolul următor

Clienții Electrica Furnizare pot încheia contracte în piața concurențială doar cu buletinul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share