Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clusterul de mobilier al Ardealului ia proporții la început de an

Patru companii se alătură, din ianuarie, Clusterului Mobilier Transilvan (CMT): Eco Blue, IDC Inova, Albertani Group (Cluj), Metalmobili Nosa (Bistrița-Năsăud).

“Ne-am reunit la prima adunare generală din 2021 să ne împărtășim optimismul și încrederea în capacitatea de a colabora eficient pentru a susține inovarea și dezvoltarea în industria mobilei.

Bine adaptați la experiența virtuală, membrii Transylvanian Furniture Cluster s-au mobilizat exemplar pentru cvorum și au votat online, așa încât știm ce facem anul acesta și ce buget punem la bătaie – prin aprobarea planului de activități și al bugetului asociat.

2021 ne va aduce colaborări internaționale foarte dinamice, lansări de servicii mult-așteptate de întreaga industrie, nu doar de membrii CMT, și câteva proiecte pilot, al căror impact credem că va fi pe termen lung și foarte lung.

Avem alături încă patru firme producătoare: Eco Blue, IDC Inova, Metalmobili Nosa și Albertani Group, al căror statut de membru al CMT a fost decis tot cu unanimitate de voturi și cu brațele deschise”, a relatat managerul CMT, Ciprian Morcan.

CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, ajungând acum la 88: firme, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Acesta include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). El deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel europen pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Finanțelor, despre bugetul de stat pentru 2021: „Ne propunem ca la sfârşitul lunii ianuarie să-l definitivăm”

Articolul următor

Audit pentru gestionarea deșeurilor în Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share