Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Search Corporation va face documentația pentru Drumul Expres A3

Compania Search Corporation a câștigat licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul expres care va face conexiunea dintre centura Vâlcele-Apahida și Autostrada Transilvania (A3).

Drumul expres A3 va porni din zona localităților Tureni – Mărtinești, fiind prevăzut pe patru benzi. Acesta va avea o lungime totală de 9 km, iar valoarea investiției se ridică la 77,95 milioane de euro.

“La sfârșitul lui februarie va fi gata documentația tehnică în vederea pregătirii licitației, care va fi organizată pe parcursul lunii martie. Urmează, timp de șapte luni, realizarea efectivă a celor 6-7 km care vizează legătura.

Probabil la sfârșitul acestui an – începutul anului viitor ar trebui să avem gata această minicentură, atât de importantă pentru ceea ce înseamnă traficul din Cluj-Napoca, Baciu, Turda”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc.

Proiectul drumului expres are ca scop degrevarea traficului din Turda și reducerea distanței dintre Cluj-Napoca și cele două autostrăzi din apropierea orașului: A3 și A10 Sebeș – Turda. Search Corporation este o companie de inginerie specializată în servicii de proiectare, consultanță și management în domeniul infrastructurii de transport rutier și aerian.

Fondatorul său este Michael Stanciu, specialist în inginerie de infrastructură rutieră și coordonator a numeroase proiecte de construcție autostrăzi și poduri în SUA. Aceasta s-a implicat alături de Ministerul Transporturilor, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, precum și de autoritățile locale, în elaborarea strategiilor de dezvoltare a infrastructurilor rutiere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transportatorul clujean SESE va angaja 50 de șoferi

Articolul următor

Start-up german, fondat de un sibian, a primit finanțare de 80 milioane de dolari. Printre investitori, frații miliardari de la BioNTech - producătorul vaccinului anti-Covid19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share