Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Silcotub își dublează producția de componente pentru airbag

Uzina TenarisSilcotub din Sălaj a anunțat că și-a mărit capacitatea de fabricație de componente pentru airbag printr-o investiție de 5,5 milioane de dolari.

“TenarisSilcotub și-a dublat capacitatea de producție de componente pentru airbag, întărindu-și poziția de furnizor strategic pentru producătorii de sisteme de siguranță pentru autovehicule. Linia este unicat în Europa, având testarea componentelor 100% automatizată, cu ajutorul unei instalații ce înglobează multiple metode de control, și a fost dezvoltată de către echipa cercetare-dezvoltare din cadrul grupului”.

Investiția va deservi clienții din sectorul sistemelor de siguranță pentru autovehicule și completează strategia producătorului de țevi de consolidare a poziției deținute pe piața componentelor pentru airbag-uri. Aceasta include, pe lângă echipamente de precizie pentru fabricarea inflatoarelor pentru airbag, o instalație de control unicat, prototip ce înglobează metode multiple de control.

“Perspectiva adoptată de Tenaris este de a pune pe primul loc satisfacerea nevoilor din ce în ce mai complexe ale clienților din industria auto. Noua linie, ce include tehnologie de ultima generație și echipamente inovatoare concepute de echipa noastră, asigură eficiență, precizie înaltă, dar și controlul automat al calității produselor,” conform TenarisSilcotub.

Cu această nouă linie, fabrica își dublează capacitatea de producție de componente pentru airbag, pentru a deservi clienții din sectorul sistemelor de siguranță pentru autovehicule precum Autoliv. În ultimii 10 ani, Tenaris a realizat la Zalău investiții de 15 milioane de dolari.

Acestea s-au concretizat în linii de producție, echipamente și tehnologie pentru fabricarea de produse și componente cu valoare adăugată mare destinate industriei auto. Între timp, a devenit un furnizor strategic pentru piața componentelor auto.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Start-up german, fondat de un sibian, a primit finanțare de 80 milioane de dolari. Printre investitori, frații miliardari de la BioNTech - producătorul vaccinului anti-Covid19

Articolul următor

Ministrul Finanțelor, despre bugetul de stat pentru 2021: „Ne propunem ca la sfârşitul lunii ianuarie să-l definitivăm”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share