Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Casa Sindicatelor din Zalău, modernizată din fonduri private

Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS) din Zalău, clădire simbol pentru cultura sălăjeană, a încheiat procesul de modernizare și este pregătită să își deschidă din nou porțile pentru spectatori.

“În această perioadă în care instituțiile de cultură au fost nevoite să anuleze evenimentele și să închidă porțile pentru spectatori din cauza evoluției pandemiei, CCS a reușit să investească în modernizarea clădirii, pentru a crește confortul celor care îi trec pragul, inclusiv al artiștilor.

Scaunele din sala mare de spectacole au fost retapițate și recondiționate, iar scena a fost modernizată. O altă investiție pe care mulți dintre sălăjeni deja au observat-o este schimbarea plăcilor de marmură de pe scările și platoul din fața clădirii.

Retapițarea și recondiționarea scaunelor din sala mare de spectacole, modernizarea scenei, precum și înlocuirea plăcilor de marmură de pe platoul din fața clădirii au fost realizate din fondurile proprii ale instituției și se ridică la 250.000 de lei.

“CCS Zalău este o instituție care nu beneficiază de subvenții sau fonduri din bugetul public, ci se autofinanțează și se întreține. Aceasta este deschisă pentru a colabora cu autorități publice, instituții private, oameni de cultură și nu numai”, a transmis noul director al CCS, Violeta Vișen.

Ea a fost desemnată în funcție în noiembrie 2020, după ce fostul director, Dinu Iancu Sălăjanu, a ajuns în fruntea Consiliului Județean Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Începe elaborarea SF-ului pentru Centura Vest a Timișoarei

Articolul următor

Corteva Agriscience a început construcția Centrului pentru Tehnologii Aplicate Semințelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share