Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universal Alloy: piețele aeriene interne vor recupera mai repede

Perioada 2020-2021 este una dificilă pentru industria aeriană, dar aceasta va începe să recupereze începând cu acest an, conform producătorului de componente Universal Alloy Corporation (UAC) Europe.

“Platforma Asociația Internațională de Transport Aerian a anunțat o perspectivă revizuită pentru performanța industriei aeriene în 2020 și 2021. Pierderile istorice din industrie vor continua până în 2021, dar performanța financiară a companiilor aeriene se așteaptă să aibă o întorsătură semnificativă în bine în acest an.

Se așteaptă ca drumul spre recuperare să fie lung și dificil. Volumele de pasageri vor reveni la nivelul din 2019, cel mai devreme până în 2024, piețele interne recuperându-se mai repede decât serviciile internaționale”, conform conducerii UAC.

Societatea din Maramureș este controlată de grupul elveţiano-austriac Montana Tech Components, lider mondial al producătorilor de componente din aluminiu pentru industria aeronautică. Societatea a primit premii pentru cel mai bun furnizor Airbus, Boeing, dar și Airbus Best Performer Award 2015.

Compania locală a anunțat că va investi 250 de milioane de euro la Tăuții Măgherăuș, lângă Aeroportul Internațional Maramureș într-un complex de producție, proiectare și mentenanță cu 2.600 de locuri de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Audit pentru gestionarea deșeurilor în Maramureș

Articolul următor
Carl Widell- consulul onorific al Suediei, Florin Bugnar- CEO Intelglobalis și X Party & Networking Marius Ghenea- Antreprenor

X Party & Networking lansează serviciul de Networking Dedicat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share