Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Credite rapide de la Provident? Câteva detalii bine de știut înainte de a apela la această IFN

credite rapide

Dacă ai un plan în desfășurare și vrei să-l duci la bun sfârșit, ori vrei să investești în educația ta sau a celor dragi ție, Provident Financial România este alături de tine, oricare ți-ar fi visul, gata să te ajute să ți-l îndeplinești.

Această IFN (instituție financiară nebancară) de renume internațional, existentă de peste 14 ani pe piața din România, pune la dispoziția clienților săi credite rapide pe termen scurt sau mediu, ideale pentru sprijinirea planurilor și nevoilor personale.

Ca și în cazul altor tipuri de credite rapide, precum cele bancare, trebuie să ții cont de faptul că un împrumut atrage după sine o serie de responsabilități. Dacă acestea sunt respectate, ambele părți contractuale (debitorul și creditorul) vor avea numai de câștigat.

De aceea, este important să știi de la bun început care este valoarea sumei pe care dorești să o împrumuți prin unul dintre cele două tipuri de credite rapide Provident – Standard sau STAR –, pentru a evalua corect posibilitatea de a returna împrumutul.

De asemenea, va trebui să îndeplinești o serie de condiții minime de eligibilitate privind acordarea de credite rapide Provident, pentru a putea solicita cu succes un împrumut. Acestea constau în:

  • Persoană majoră (minimum 18 ani împliniți);
  • Cetățenie română;
  • Adresă de domiciliu sau reședință pe teritoriul României;
  • Un număr de telefon valabil.

Alături de aceste condiții, mai este necesar să faci dovada unui venit minim de 300 de lei pe lună (pentru credite rapide Standard). Această dovadă poate fi prezentată sub forma unei adeverințe de salariu, a talonului de pensie, în cazul seniorilor, sau a unei interogări de la ANAF – pe care o poate efectua Provident, cu acordul tău.

Așadar, dacă solicitarea ta pentru credite rapide este aprobată, poți intra în posesia banilor în maximum 48 de ore prin intermediul serviciului auxiliar și opțional de gestionare a creditului la domiciliu. Odată ce solicitarea ta pentru un împrumut de la Provident este aprobată, un reprezentant de vânzări se va deplasa direct la domiciliul tău pentru a-ți înmâna banii și pentru semnarea contractului.

Apoi, la un interval săptămânal sau lunar, în funcție de tipul împrumutului, reprezentantul te va vizita periodic pentru colectarea ratelor fixe aferente creditului tău. În perioada actuală, vizitele reprezentanților se desfășoară cu mare precauție, respectând toate regulile anti COVID-19.

Alege să colaborezi cu Provident pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile și vei beneficia de credite cu valori cuprinse între 500 și 20.000 de lei, de seriozitate maximă, contracte transparente, rate fixe și responsabilitate financiară deplină.

Pentru a plasa o solicitare, completează formularul de pe site-ul Provident.ro, iar un reprezentant al companiei te va contacta telefonic în cel mai scurt timp. Alternativ, sună la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal: 021 275 75 75 / 021 9877. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, dar și sâmbăta, între orele 09:00 și 17:00.

De asemenea, poți trimite un SMS la 1805. Și în acest caz, un reprezentant Provident te va contacta telefonic în cel mai scurt timp.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consiliul Județean Bihor a votat pentru cea mai ieftină variantă a Centurii Aleșd

Articolul următor

Promisiuni de la Guvern pentru Asociația Municipiilor din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share