Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speedwell, noua identitate: “Your city, your future”

Speedwell a trecut recent printr-un process de rebranding. Compania beneficiază acum de o nouă identitate și o imagine îmbunătățită. 

  

“Singura constantă în domeniul dezvoltării imobiliare este schimbarea. Noi, în calitate de dezvoltator, evoluăm continuu și ne adaptăm pieței. Din momentul înființării acestei companii, am crescut cu rapiditate și, după cum arată lucrurile, ritmul de creștere nu va încetini. Nici nu ne-am dori ca situația să fie diferită. Pentru că adaptabilitatea este esențială, mai ales în acest domeniu, tinem pasul cu aceste schimbări. Astfel, obiectivul procesului de rebranding a fost să împărtășim cu ceilalți evoluția noastră, deschiderea către nou și flexibilitate atunci când vine vorba de nevoile clienților noștri. Prin noua imagine de brand și sloganul “Your city, your future”, ne dorim să evidențiem puterea clienților noștri de a alege ce este mai bun pentru ei înșiși, dar și de a contribui la o schimbare pozitivă în orașul în care locuiesc.” – declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Rebrandingul Speedwell este rezultatul creșterii rapide a companiei, din ultimii ani. De la fondare, în 2015, dezvoltatorul și-a crescut afacerea, având în acest moment șase proiecte în dezvoltare (rezidențial, office, mixed-use și componente de retail). Valoarea proiectelor este de aproximativ 400 de milioane de Euro.

Împreună cu agenția de branding, Speedwell a creat  o noua identitate, aliniată cu valorile companiei: Sustenabilitate, Încredere, Pasiune pentru dezvoltare imobiliară, toate acestea fiind realizate prin angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții rezidenților și chiriașilor proiectelor realizate de Speedwell.

Gabari a fost agenția care s-a ocupat de procesul de rebranding: “La Gabari transformăm visurile în realitate, nu doar pentru companiile cu care lucrăm, dar și pentru cei care sunt în căutarea unei noi locuințe. Combinăm cunoștințele despre piață și experiența cu gândirea strategică și creativă, o abordare media, organizare, smart design și talent, toate acestea contribuind la scoaterea în evidență a fiecărui proiect în parte, încă din anul 2009”.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, The Ivy, Triama Residence și MIRO în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP va avea centru logistic la Turda

Articolul următor

Proiect pilot pentru profesori prin care se susține educația financiară în școli

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share