București Real Estate Slider Ultimele stiri

Speedwell, noua identitate: “Your city, your future”

Speedwell a trecut recent printr-un process de rebranding. Compania beneficiază acum de o nouă identitate și o imagine îmbunătățită. 

  

“Singura constantă în domeniul dezvoltării imobiliare este schimbarea. Noi, în calitate de dezvoltator, evoluăm continuu și ne adaptăm pieței. Din momentul înființării acestei companii, am crescut cu rapiditate și, după cum arată lucrurile, ritmul de creștere nu va încetini. Nici nu ne-am dori ca situația să fie diferită. Pentru că adaptabilitatea este esențială, mai ales în acest domeniu, tinem pasul cu aceste schimbări. Astfel, obiectivul procesului de rebranding a fost să împărtășim cu ceilalți evoluția noastră, deschiderea către nou și flexibilitate atunci când vine vorba de nevoile clienților noștri. Prin noua imagine de brand și sloganul “Your city, your future”, ne dorim să evidențiem puterea clienților noștri de a alege ce este mai bun pentru ei înșiși, dar și de a contribui la o schimbare pozitivă în orașul în care locuiesc.” – declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Rebrandingul Speedwell este rezultatul creșterii rapide a companiei, din ultimii ani. De la fondare, în 2015, dezvoltatorul și-a crescut afacerea, având în acest moment șase proiecte în dezvoltare (rezidențial, office, mixed-use și componente de retail). Valoarea proiectelor este de aproximativ 400 de milioane de Euro.

Împreună cu agenția de branding, Speedwell a creat  o noua identitate, aliniată cu valorile companiei: Sustenabilitate, Încredere, Pasiune pentru dezvoltare imobiliară, toate acestea fiind realizate prin angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții rezidenților și chiriașilor proiectelor realizate de Speedwell.

Gabari a fost agenția care s-a ocupat de procesul de rebranding: “La Gabari transformăm visurile în realitate, nu doar pentru companiile cu care lucrăm, dar și pentru cei care sunt în căutarea unei noi locuințe. Combinăm cunoștințele despre piață și experiența cu gândirea strategică și creativă, o abordare media, organizare, smart design și talent, toate acestea contribuind la scoaterea în evidență a fiecărui proiect în parte, încă din anul 2009”.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, The Ivy, Triama Residence și MIRO în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Related posts

Proprietarul Ursus Breweries cumpără două brand-uri de renume din Marea Britanie

redactia

Cea mai bună performanță din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la nouă luni: creștere cu 34% a cifrei de afaceri față de 2018

Nicolae Pop

S-a semnat contractul pentru centura metropolitană a Clujului; 38 de km, în valoare de 150 mil euro

redactia

UVT finanțează 200 de afaceri cu granturi de până la 40.000 de euro

Stefana Muresan

Comisia von der Leyen, aprobată de Parlamentul European

Ligia Voro

Romgaz atenţionează Ambasada Spaniei în legătură cu situaţia Centralei Iernut

A. I.

Performanța ortopediei mureșene, recunoaștere la nivel european

Stefana Muresan

Fiecare a cincea comandă de pe eMAG făcută din București este livrată prin easybox

Papuc Irina

Americanii de la PHI Group, plan complex de investiții în Transilvania, după achiziții în Vietnam și Thailanda

Stefana Muresan

Itinera S.p.A începe lucrările la centura Sătmarului

Stefana Muresan

Ardelenii vor zbura pe litoralul românesc din iulie

Nora Dumitrescu

Asfaltări la nodul rutier Sebeș al autostrăzii dintre Alba și Cluj

Nora Dumitrescu

Veronica Guşă de Drăgan, cea mai bogată româncă, va construi în Brașov o clinica medicală

Stefana Muresan

Ministrul Oprea la Bruxelles: “România continuă să rămână un susținător ferm al multilateralismului și comerțului bazat pe reguli”

Ligia Voro

Reuniunea Ambasadorilor IMM: Propuneri pentru adaptarea la economia digitală

Ligia Voro

Banca Națională găzduiește expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, o inițiativă CITR Group

redactia

Clujul, centru de producție pentru medicamente anti-Covid

Nora Dumitrescu

BRAT: Directiva privind drepturile de autor în piața unică digitală, aprobată de Consiliul UE

Stefana Muresan

Un tânăr a deschis în Brașov o curățătorie de încălțăminte. După Cluj și Sibiu, vrea ca brandul său să ajungă în toate orașele din țară

Ion Surdu

Șerban Țigănaș: “Cum ar fi dacă fiecare dezvoltare nouă ar fi mai valoroasă decât cele dinainte, din perspectiva sustenabilității?”

redactia

Contractul de finanțare pentru reabilitarea DJ 141 Mediaș-Bârghiș, în valoare de 19 mil. de euro, semnat de ADR Centru și CJ Sibiu

Stefana Muresan

Start-up Nation mută sute de firme din Cluj în Sălaj

Nora Dumitrescu

Peste 4.000 de vizitatori, la Ambasada României din Washington cu ocazia Zilei Porților Deschise și a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri

Stefana Muresan

Aeroportul Cluj: 2.782.401 de călătorii au avut loc în 2018, crestere cu 3,5%

redactia

Leave a Comment