Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Galbenul, una dintre culorile anului 2021. Află de AICI cum o să o porți dacă ești adepta unui stil conservator

â

Recent, celebrul institut Pantone a ales nu una, ci două culori ale anului care tocmai a început, și anume galbenul și griul. Dacă a doua nuanță a fost întotdeauna una dintre preferatele femeilor de toate vârstele, nu același lucru se poate spune despre prima.

Deoarece galbenul este considerat o culoare a speranței, anul acesta nu ar fi o idee rea ca ea să se regăsească și în garderoba ta, mai ales dacă nu ești genul de femeie care să mizeze pe nuanțe mai îndrăznețe. Ce ai putea purta, totuși? Află de mai jos.

Cum să alegi hainele și încălțămintea în culoarea anului 2021

 

 

  • Hainele și încălțămintea de vreme rece în culoarea galben

 

Pentru că mai sunt câteva luni de iarnă urmată de primăvară în care în ultimii ani vremea rece a persistat până după aprilie, ai putea să iei în considerare unul sau doua pulovere în culoarea galben. Deși nuanța deschisă a acesteia a fost aleasă de Institutul Pantone,  nu trebuie să urmărești în detaliu aceasta idee, ci poți merge pe variante în care te simți bine.

Când vine vorba despre încălțări, galbenul muștar este una dintre cele mai frumoase, iar în această culoare ai destul de multe modele de cizme lungi peste genunchi sau chiar ghete joase de iarnă din care poți alege, dacă ți se pare că se potrivesc mai bine stilului tău.

 

  • Vara se poarta rochiile vaporoase

 

Galbenul este una dintre cele mai frumoase culori de vară, așa că asigură-te că anul acesta nu îți lipsește din garderobă una în această nuanță.

De asemenea, pantalonii ușori de vara în culoarea anului 2021 pot fi o alegere inspirată și dacă ești mai conservatoare sau dacă dorești să îi porți la birou. Tot pentru serviciu, sacourile în această nuanță vor fi la mare căutare în acest sezon, însă nu greșești nici dacă mergi pe tonuri de gri deschis care să se potrivească cu alte haine.

Când vine vorba despre încălțăminte, sandalele în culori deschise sunt deja o opțiune pentru multe femei, dar poate nu știai că până și pantofii sport sau adidașii pot avea nuanțe pastel, așadar dacă ești o fire sportivă tot vei putea fi la modă în acest an.

Există atât de multe articole vestimentare și chiar de încălțăminte care să răspundă nevoilor tale de zi cu zi, iar una sau amândouă culorile anului 2021 pot fi integrate cu ușurință în orice tip de ținută.

Ai la dispoziție posibilitatea de a crea nenumărate ținute atât de iarnă, cât și de vară cu aceasta culoare, chiar dacă preferi tonurile mai puțin îndrăznețe.

Dacă în ceea ce privește griul, este ușor de ales și de combinat piesele vestimentare, nu același lucru poate fi spus despre galben, dar cu siguranță vei găsi articole care să îți placă și care te inspire în crearea uneia sau mai multor ținute atât pentru timpul liber, cât și pentru birou.

Sursa foto: Pixabay.com/ro

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ofertele furnizorilor energie electrică se pot compara pe site-ul Consiliului Concurenței

Articolul următor

Polonezii de la Impro vor moderniza fabricile din Timiș și Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share