Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Polonezii de la Impro vor moderniza fabricile din Timiș și Cluj

Producătorul polonez de acoperișuri Impro România alocă, în 2021, 10 milioane de lei pentru modernizarea fabricației în unitățile sale din cele două județe.  

În fabricile din țara noastră, compania cu capital polonez produce acoperişuri şi panouri termoizolante. Cifra de afaceri au urcat chiar și anul trecut cu 15% față de 2019, potrivit ZF, ajungând la 124 de milioane de lei.

Producătorul de acoperişuri şi panouri termoizolante este o subsidiară a grupului polonez. „Anul acesta investim masiv atât în fabrica de panouri sandwich şi table cutate industriale din Timişoara, cât şi în fabrica de ţigle metalice şi table cutate din Cluj. Investiţiile se ridică la peste 10 milioane de lei.

Ne propunem ca anul acesta să ne creştem cota de piaţă prin diversificarea ofertei şi noi soluţii tehnologice în domeniul acoperişurilor. Business-ul din România nu a avut foarte mult de suferit din cauza pandemiei“, a declarat directorul Mircea Pasenciuc. Numărul de angajaţi din 2019 era de 72, însă va creşte în 2021.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Galbenul, una dintre culorile anului 2021. Află de AICI cum o să o porți dacă ești adepta unui stil conservator

Articolul următor

Penny, noul sponsor principal al echipei naționale și al României Under 21

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
2
Share