Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Întreprinzătorii din Maramureș se vor consultanți la județ

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) vrea să își delege specialiști pe poziții de consilieri ai conducerii județului.  

Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) a dialogat în sistem virtual, în săptămâna 18-23 ianuarie, cu noii șefi ai administrațiilor municipale și județene din țara noastră. Președintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Ionel Bogdan, s-a arătat interesat de propunerile UNPR și AIM.

La dialogul de la Baia Mare au mai participat președintele filialelor Maramureș ale Asociației Generale a Inginerilor din România – Dinu Darabă, și Ordinului Arhitecților din România  – Ionuț Radu Filip, semnatari ai unui acord de parteneriat dintre organizațiile patronale și ai corpurilor profesionale din județ.

Diana Iluț și Sorin Orzac, lideri ai AIM, au vorbit despre dezvoltarea aeroportului din Baia Mare, dezvoltarea turismului maramureșean, dar și despre cooptarea ca și consilieri onorifici ai președintelui CJ a unor specialiști din cadrul AIM.

La aceste întâlniri cu administrațiile din țară, alături de președintele UNPR, Ioan Lucian, au mai participat din partea organizației Corneliu Pricope – prim-vicepreședinte (Bacău), Florin Balint – vicepreședinte (Bihor), Tiberiu Markos – președinte comisia cercetare-inovare (Satu Mare), Sorin Andrei – vicepreședinte (Constanța), Tudor Rădăcineanu – director executiv al UNPR.

Campania de promovare la nivel național a comisiei economice consultative, a biroului unic de avizare și a altor inițiative ale mediului de afaceri va continua săptămânile viitoare, astfel încât la nivelul întregii țări, instituțiile importante locale, regionale și naționale să realizeze un parteneriat funcțional și eficient cu reprezentanții mediului de afaceri, conform conducerii UNPR.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

One floor in four days — the SKYSAWA tower is being built at record pace

Articolul următor

Americanii de la EON Reality și-au deschis centru la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share