Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul catalog de produse FMC este acum disponibil online

Dragi fermieri și colaboratori, 

Suntem bucuroși să anunțăm că, începând de săptămâna aceasta, catalogul de produse FMC Agro România pentru protecția și nutriția plantelor aferent anului 2021 este disponibil online, pe fmcagro.ro. În catalogul FMC, veți putea regăsi atât produse consacrate (precum EXPRESS® 50 SGCORAGEN®OMNERA®GRANSTAR® SUPERSUCCESSOR®), care v-au obișnuit cu eficiența și cu rezultatele excepționale pe care le oferă și care sunt nelipsite din culturile dumneavoastră, dar și produse noi, rod al cercetării FMC, precum EXIREL® și SAFARI® DUOACTIVE, menite să vină și mai mult în ajutorul dumneavoastră în vederea obținerii de producții mari și de calitate.

FMC este o companie de cercetare și inovare specializată în domeniul produselor de protecția și nutriția  plantelor. La ora actuală, pe lângă produsele sintetice, pesticide, compania FMC este pregătită să aducă în piața europeană și produse biologice, produse care pot fi aplicate respectând cerințele combaterii integrate și anume rotație corespunzătoare a culturilor, aplicare de produse sintetice (pesticide), precum și utilizarea de produse biologice. Tocmai de aceea, investim în cercetare și dezvoltare și depunem o muncă asiduă pentru a ne asigura că livrăm calitatea mult așteptată de către clienții noștri.

„Astăzi, mai mult decât oricând, avem nevoie să facem ferma românească mai productivă, mai prosperă și mai deschisă concurenței externe. Avem astăzi în România ferme extrem de performante care sunt deja la nivelul de competitivitate solicitat de către Uniunea Europeană, dar avem totodată și multe unități agricole care sunt încă departe de performanța necesară și asupra acestora trebuie să ne aplecăm cu mare atenție în perioada care urmează. Considerăm că, pentru a putea răspunde în prezent marilor provocări ale omenirii – hrană mai multă și de mai bună calitate pentru toată lumea – trebuie să utilizăm știința și descoperirile acesteia. În acest sens, FMC investește puternic în cercetare, având 23 de Centre de Cercetare plasate peste tot în lume.

Și în anul 2021 echipa FMC Agro Operațional România va fi prezentă alături de dumneavoastră cu expertiza tehnică, tehnologii și produse necesare obținerii de culturi agricole sănătoase, fără boli, buruieni și dăunători. În activitatea noastră, ne bazăm pe întreaga rețea de distribuitori profesioniști, companii extrem de importante în performanța fiecărei ferme agricole”, a precizat Vasile Iosif – Director General FMC Agro Operational România.

Vă invităm să dați click mai jos pentru a răsfoi noul nostru catalog de produse. De asemenea, suntem aici să răspundem întrebărilor dumneavoastră și să vă oferim cele mai potrivite recomandări, bazate pe nevoile fermei dumneavoastră. Așadar, nu ezitați să îi contactați pe reprezentanții de vânzări FMC Agro România din zona dumneavoastră.

Lista completă a reprezentanților de vânzări FMC o regăsiți aici.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târg de Cafea și Ceai în perioada 20 ianuarie - 9 februarie 2021 la Auchan

Articolul următor

Austriecii de pe Autostrada Transilvania încep anul în forță în Germania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share