Agricultura Slider Ultimele stiri

Noul catalog de produse FMC este acum disponibil online

Dragi fermieri și colaboratori, 

Suntem bucuroși să anunțăm că, începând de săptămâna aceasta, catalogul de produse FMC Agro România pentru protecția și nutriția plantelor aferent anului 2021 este disponibil online, pe fmcagro.ro. În catalogul FMC, veți putea regăsi atât produse consacrate (precum EXPRESS® 50 SGCORAGEN®OMNERA®GRANSTAR® SUPERSUCCESSOR®), care v-au obișnuit cu eficiența și cu rezultatele excepționale pe care le oferă și care sunt nelipsite din culturile dumneavoastră, dar și produse noi, rod al cercetării FMC, precum EXIREL® și SAFARI® DUOACTIVE, menite să vină și mai mult în ajutorul dumneavoastră în vederea obținerii de producții mari și de calitate.

FMC este o companie de cercetare și inovare specializată în domeniul produselor de protecția și nutriția  plantelor. La ora actuală, pe lângă produsele sintetice, pesticide, compania FMC este pregătită să aducă în piața europeană și produse biologice, produse care pot fi aplicate respectând cerințele combaterii integrate și anume rotație corespunzătoare a culturilor, aplicare de produse sintetice (pesticide), precum și utilizarea de produse biologice. Tocmai de aceea, investim în cercetare și dezvoltare și depunem o muncă asiduă pentru a ne asigura că livrăm calitatea mult așteptată de către clienții noștri.

„Astăzi, mai mult decât oricând, avem nevoie să facem ferma românească mai productivă, mai prosperă și mai deschisă concurenței externe. Avem astăzi în România ferme extrem de performante care sunt deja la nivelul de competitivitate solicitat de către Uniunea Europeană, dar avem totodată și multe unități agricole care sunt încă departe de performanța necesară și asupra acestora trebuie să ne aplecăm cu mare atenție în perioada care urmează. Considerăm că, pentru a putea răspunde în prezent marilor provocări ale omenirii – hrană mai multă și de mai bună calitate pentru toată lumea – trebuie să utilizăm știința și descoperirile acesteia. În acest sens, FMC investește puternic în cercetare, având 23 de Centre de Cercetare plasate peste tot în lume.

Și în anul 2021 echipa FMC Agro Operațional România va fi prezentă alături de dumneavoastră cu expertiza tehnică, tehnologii și produse necesare obținerii de culturi agricole sănătoase, fără boli, buruieni și dăunători. În activitatea noastră, ne bazăm pe întreaga rețea de distribuitori profesioniști, companii extrem de importante în performanța fiecărei ferme agricole”, a precizat Vasile Iosif – Director General FMC Agro Operational România.

Vă invităm să dați click mai jos pentru a răsfoi noul nostru catalog de produse. De asemenea, suntem aici să răspundem întrebărilor dumneavoastră și să vă oferim cele mai potrivite recomandări, bazate pe nevoile fermei dumneavoastră. Așadar, nu ezitați să îi contactați pe reprezentanții de vânzări FMC Agro România din zona dumneavoastră.

Lista completă a reprezentanților de vânzări FMC o regăsiți aici.

Related posts

Contractul pentru finalizarea centurii Târgu-Mureșului, scos la licitație

Ligia Voro

Romgaz va investi în acest an 856 de milioane de lei la termocentrala Iernut

Stefana Muresan

CNIPMMR solicită ca măsurile privind telemunca să fie aplicate și IMM-urilor

Traian Dan

La 9 luni, Romgaz – cifră de afaceri mai mare, profit net mai mic

redactia

Suprafaţa agricolă declarată la APIA Mureş, în creştere

Ligia Voro

Amadeus va promova inventarul complet și tarifele Hertz

Ligia Voro

Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România: Suntem pregătiți să asigurăm necesarul de măști și materiale de protecție pentru populație după 15 mai

Papuc Irina

ALINSO: 10 years anniversary at Ploiesti West Park

Ionut Oprea

Ian Worboys is the new TCC Managing Director, Head of European Logistics. Trammell Crow Company announces expansion of logistics development capabilities into Europe.

Nicolae Pop

Europa finanțează Drumul Nordului cu 40 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Bilanțul pieței de imobiliare în 2020: Vârf pentru investiții – aproape 10% din volumul regiunii, fluctuații în restul sectoarelor. 2021, anul revenirii

Ion Surdu

Proiectul Creative Start, dedicat antreprenoriatului în domeniul industriilor creative

Stefana Muresan

Fonduri europene de 116 milioane de euro, pentru împăduriri şi înfiinţarea de perdele forestiere

redactia

Ciserom, fabrica din Sebes care incalta de aproape un secol Europa

Stefana Muresan

Tratamentul inventat de bănățeanul Adrian Bot, doctor în biotehnologie, rezultate uluitoare în leucemie

redactia

Fiecare a cincea comandă de pe eMAG făcută din București este livrată prin easybox

Papuc Irina

Zboruri Tarom de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, de la sfârşitul lunii martie

Stefana Muresan

Solul viitorul nostru

Stefana Muresan

Banca Transilvania, desemnată să cumpere Bancpost

Stefana Muresan

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Ion Surdu

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

Fermierii afectați de secetă pot solicita, începând de azi, ajutor de la stat

Traian Dan

Programul „Noua Casă” va fi operațional din 15 august. „Dacă un român câştigă mai mult, de ce să nu-i dăm posibilitatea să aplice?”

Papuc Irina

Lotul Ungheni – Ogra al Autostrăzii Transilvania, în lungime de 10,1 kilometri – recepţionat; circulaţia ar putea fi deschisă miercuri

redactia

Leave a Comment