Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg de Cafea și Ceai în perioada 20 ianuarie – 9 februarie 2021 la Auchan

Hipermarketurile Auchan găzduiesc în perioada 20 ianuarie – 9 februarie 2021 cea de-a noua ediție a Târgului de Cafea și Ceai. În această perioadă, în cele 33 de hipermarketuri Auchan, cele 34 de magazine de proximitate MyAuchan și în cele cinci supermarketuri Auchan vor fi oferite peste 350 de articole din gamele de cafea și ceai, precum și alte peste 200 de produse din game complementare, precum dulciuri, lactate și accesorii de preparare și servire.

Târgul de Cafea și Ceai este unul dintre evenimentele emblematice pentru Auchan și a cărui ofertă crește de la an la an, selecția fiind făcută în ton cu preferințele consumatorilor și tendințele pieței. Astfel, pe lângă produsele și mărcile consacrate, ediția curentă aduce și o serie de noutăți precum extinderea sortimentului internațional cu cafea vietnameză, introducerea brandurilor Costa Coffee și Starbucks, dar și dezvoltarea gamelor de produse bio”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing.

Potrivit companiei, una dintre principalele tendințe de consum pe plan local o reprezintă creșterea segmentelor de cafea boabe și capsule de cafea. Studiile de piață arată creșteri de peste 20% pe fiecare dintre cele două categorii. Deși cafeaua măcinată rămâne în continuare pe primul loc în preferințele consumatorilor, categoria este în scădere, românii dorindu-și tot mai mult să consume o cafea de calitate superioară. În ceea ce privește sortimentul de cafea preferat, consumatorii români preferă cu precădere blend-urile, respectiv mixul între Arabica și Robusta, ce oferă un gust echilibrat și familiar clienților.

Produsele din cadrul Târgului pot fi achiziționate și online, atât din magazinul auchan.ro, cât și prin aplicația Auchan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nord Conforest reabilitează energetic Liceul Ghibu

Articolul următor

Noul catalog de produse FMC este acum disponibil online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share