Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Turism al României 2021 va fi organizat virtual de Romexpo între 18 – 21 februarie

Prima manifestare din calendarul expoziţional 2021 care se desfăşoară pe o platformă digitală este Târgul de Turism al României #TTRVirtual, organizat de liderul industriei de târguri şi expoziţii din România – Romexpo.

Evenimentul va avea între 18 – 21 februarie şi îşi propune să sprijine întreaga industrie de turism care este puternic afectată în această perioadă.

Solidaritatea şi capacitatea de a ne adapta la noua realitate ne ajută să trecem mai uşor peste aceste vremuri dificile din punct de vedere economic şi social. Ne-am dorit să rămânem conectaţi cu vizitatorii, expozanţii şi partenerii noştri, iar cu ajutorul tehnologiei, perseverenţei şi profesionalismului am dezvoltat conceptul #TTRVirtual – un eveniment care redă experienţa din pavilioanele Centrului Expoziţional Romexpo în mediul online. Invit agenţiile de turism, tour-operatorii, autorităţile care promovează cele mai frumoase locuri din România, organizatorii de circuite locale şi internaţionale să se alăture cu încredere târgului nostru”, a declarat Ionel Gagu, preşedinte – director general Romexpo.

Platforma virtuală, special creată pentru Târgul de Turism al României, cuprinde: Homepage – pavilionul Romexpo, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori, zona pentru Conferinţe Live, Market Place şi Business Meeting Point.

În cele patru zile de târg, companiile vor avea ocazia să cucerească turiştii cu mega oferte către cele mai frumoase şi sigure destinaţii de vacanţă şi să-şi promoveze serviciile turistice, să interacţioneze prin chat sau video call cu potenţialii clienţi sau parteneri, să crească vizibilitatea brandului în mediul online şi implicit vânzările”, se precizează în comunicatul organizatorilor.

Potrivit Romexpo, vizitatorii platformei #TTRVirtual2021 vor avea parte de cea mai tare experienţă din domeniul turismului. Accesul este gratuit şi se face pe baza înregistrării înainte de începerea târgului, standurile virtuale vor fi vizitate din confortul casei, iar ofertele speciale pot fi găsite rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

Programul de vizitare a #TTRVirtual va fi între 10:00 şi 18:00.

Romexpo, societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Austriecii de pe Autostrada Transilvania încep anul în forță în Germania

Articolul următor

Continuă sancțiunile la City Insurance. Membrii Directoratului și ai Consiliului de Supraveghere, amendați

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share