Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bosch pregătește recruți pentru școala sa duală

Concernul Bosch a declanșat o campanie de promovare în rândul viitorilor absolvenți de gimnaziu a meseriilor de electrician și mecanic în industrie.

“Anul şcolar 2020-2021 e deja la jumătate, iar pentru absolvenţii de gimnaziu e vremea deciziilor pentru viitor”, consideră conducerea Bosch România. Aceasta a îndemnat elevii de clasa a VIII-a să se înscrie la Școala Duală Bosch de la Blaj. Specializările propuse sunt electrician sau mecanic în industrie, fiind puse la bătaie câte 24 de locuri pentru fiecare meserie.

Compania va asigura viitorilor cursanți traineri, laboratoare și personal de îndrumare din cadrul acesteia. Anul trecut Bosch a finalizat prima sa clădire de birouri din campusul DaVinci, destinată centrului său de inginerie din Cluj-Napoca, printr-o investiție de 30 de milioane de euro, și are în plan a doua construcție, în același perimetru.

Grupul este prezent în România în Cluj, Blaj, Timișoara, București, cu 8.000 de angajați în unități de producție, cercetare-dezvoltare, servicii de externalizare. Vânzările nete în țara noastră au atins 1,4 miliarde de euro în 2019. La nivel global grupul are 400.000 de angajați, dintre care 30.000 de ingineri software, și vânzări anuale de 77 de miliarde de euro.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Județele Cluj și Bihor pe locurile doi și trei în topul insolvențelor pe 2020

Articolul următor

Băcăniile Bolloga vor intra în sistem de franciză

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share