Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Top Drinks va promova în Ardeal vinurile Basarabiei

Un program denumit Wine of Moldova Romania, inițiat în parteneriat între rețeaua de magazine Top Drinks Cluj-Napoca și gastronomul Mihai Munteanu, va aduce pentru prima oară în România, pe o singură platformă online, vinuri recunoscute internațional din Republica Moldova.

“Pentru mine acest lucru a fost o mare bucurie, căci orice preparat gastronomic bun merită un pahar de vin de calitate alături, iar cu un vin moldovenesc nu dai niciodată greș”, consideră gastronomul clujean.

Brandurile promovate vor fi Cricova, Chateau Purcari, Chateau Vartely, Chateau Cristi, Asconi Winery, Vinăria Dac, Poiana Winery, Kazayak Vin, Cramele Rădăcini, Mileștii Mici, Mircești și Timbrus. Primul magazin specializat de băuturi alcoolice din România a fost deschis în 1994, pe Bd. Eroilor, din la Cluj-Napoca.

Treptat rețeaua s-a extins în centrele comerciale Iulius Mall și Central, din Cluj-Napoca, dar și în Târgu-Mureș. Compania comercializează vin, șampanie, bere, votcă, whisky, gin, coniac, colaborează cu unii dintre cei mai mari distribuitori europeni de profil, iar o dată la două săptămâni promovează câte o nouă cramă.

Top Drinks a fost primul partener al Clubului Sportiv Universitatea din Cluj, prin intermediul unui proiect realizat în colaborare cu U” Business Sport Club, un procent din încasări fiind donate pentru a sprijini și a încuraja performanța sportivă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce companii fac angajări în Bihor

Articolul următor

SUMAL 2.0 descurajează tăierile ilegale de lemn şi aduce beneficii sectorul silvic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share