Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Programatorii din Cluj și Timișoara, pe lista Tellence Technologies

Compania IT Tellence Technologies, specializată în furnizarea de soluții și servicii software, vrea să își deschidă birouri în orașele regionale ale României.

“Suntem încrezători în planul de creștere a activității, inclusiv în marile orașe din România, iar această strategie își propune să valorifice talentul local, în special în universitățile importante. Am început deja să recrutăm programatori în Iași, Timișoara și Cluj. Tellence continuă extinderea planurilor și în 2021, cu proiecte care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă pentru specialiștii în diverse tehnologii software”, a declarat directorul general, Leo Radu.

Tellence estimează că tehnologiile moderne utilizate în cadrul proiectelor sale vor reprezenta un avantaj în procesul de recrutare și că vor contribui la atingerea rapidă a obiectivului de dezvoltare stabilit de companie.

“Contextul actual oferă oportunități companiilor IT care doresc extinderea activității și facilitează angajaților condiții de lucru de la distanță”, consideră reprezentanții acesteia. Compania cu sediul în București furnizează servicii software pentru telecomunicații, securitate cibernetică, media, auto, comunicații prin satelit, semiconductori.

DriveNets, producător israelian de software de rețea, care a primit o finanțare de 117 milioane de dolari, a deschis un centru de cercetare și dezvoltare software în România în parteneriat cu Tellence Technologies, furnizor român de servicii software, care recrutează specialiști software cu expertiză în soluții de rețea, NFV/SDN și cloud.

Aceasta a fost fondată de Ido Susan și Hillel Kobrinsky. Susan a fondat anterior Intucell, compania care a inventat tehnologia Self Optimizing Network, achiziționată de Cisco pentru 475 de milioane de dolari. Kobrinsky a fondat Interwise, companie achiziționata de AT&T pentru 121 de milioane de dolari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

LifeBox: După Sărbători, comenzile de meniuri pentru slăbit au crescut cu 70%

Articolul următor

Ministerul Transporturilor: șantierele merg bine pe A3, prost pe A10

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share