Real Estate Ultimele stiri

Automobile Dacia extinde cei 69.000 mp de spațiu logistic închiriat de la Globalworth

Automobile Dacia, cel mai mare producător auto român, și-a prelungit contractul de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupați în Pitești Industrial Park, un proiect deținut de Globalworth, sub umbrela sub-brandului Globalworth Industrial. Contractul de leasing pentru Pitești Industrial Park a fost prelungit pentru o perioadă de 10 ani.

Situat în Oarja, județul Argeș, la doar 10 km de Pitești, pe autostrada A1, Automobile Dacia organizează și implementează procese specifice pentru logistica post-vânzare a pieselor și accesoriilor auto în Pitești Industrial Park din anul 2010. Complexul modern constă într-o unitate de depozitare cu un singur acoperiș finalizată și închiriată exclusiv unuia dintre cele mai mari centre de distribuție a pieselor de schimb și accesorii ale Grupului Renault din afara Franței.

“Suntem onorați să prelungim contractul de leasing cu Automobile Dacia, unul dintre cele mai respectate branduri din România. Dorim să le mulțumim pentru încredere și pentru buna noastră colaborare de-a lungul anilor! Faptul că cel mai mare producător auto român a ales serviciile noastre industriale ne motivează să continuăm activitatea Globalworth Industrial la cele mai înalte standarde. Ne-am angajat să lucrăm la fel cum am făcut-o de la bun început și să consolidăm acest parteneriat de la an la an”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Dezvoltat pe o suprafață totală de 16,2 hectare, proiectul a primit o certificare Green Edge, dovedind interesul companiei pentru economiile de utilități și dezvoltarea verde, adăugând valoare experienței chiriașilor.

În plus față de colaborarea logistică, în 2019 Globalworth a început o colaborare pe termen lung cu grupul francez și în sectorul de birouri, oferind-i o soluție optimă de spațiu de birou. Sediul companiei din România, Renault Bucharest Connected, situat în partea de vest a Bucureștiului, se întinde pe o suprafață de 58.000 mp și include spații de birouri și un centru de design. Renault Bucharest Connected are acces excelent, fiind situat în apropierea rutelor de transport public care deservesc întregul București. Clădirea oferă, de asemenea, acces ușor la Pitești Industrial Park și la Centrul Tehnic Titu, prin autostrada A1.

Tranzacția cu Automobile Dacia este cea mai mare din portofoliul Globalworth Industrial în 2020. În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se întinde pe o suprafață de 233.098 mp, în diferite zone din România, cum ar fi București, Timișoara, Constanța și Pitești. Printre proiectele care consolidează activitățile de logistică și ale companiei se numără Pitești Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanța Business Park și Timișoara Industrial Park.

Related posts

Bihorenii își vor afla premianții în cadrul Galei Comunității Bihorene

Traian Dan

Investitorii români au plasat 200 de milioane de euro în proprietăţi comerciale, fiind pe locul II în topul după naţionalitate

redactia

Finanțele propun majorarea cu 10 miliarde de euro a plafonului pentru emiterea titlurilor de stat pe pieţele internaţionale până în 2022

Ion Surdu

Proiecte în valoare de 34 de miliarde de euro, trimise Băncii Europene de Investiții pentru finanțare

Ion Surdu

IAR Ghimbav modernizează elicoptere Puma pentru misiuni ONU în Africa

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Viitorul sună bine la Oradea

Traian Dan

Diferit a finalizat o arteră cu stații de încărcare de vehicule electrice

Nora Dumitrescu

Europa a stabilit 10 ținte de atins în domeniul pădurilor până în 2040

Ligia Voro

Incubatorul de afaceri din Tetarom 1, mai mare cu 860 mp

Nora Dumitrescu

Lansare: Dynamic Business Connections

Ionut Oprea

Agronomii clujeni vor produce arbuști de Josta

Nora Dumitrescu

Ministerul pentru Mediul de Afaceri spune că România beneficiază de sprijinul SUA pentru aderarea la OCDE

redactia

Ungurii aduc autostrada la granița României

Stefana Muresan

Parking cu terasă verde și teren de sport la Cluj

Nora Dumitrescu

Harta învățământului profesional și dual. Aproape 85.000 de elevi se pregătesc să devină meseriaşi

redactia

Falcă: Investițiile reprezintă 39% din bugetul municipiului Arad, accentul cade pe dezvoltare

Stefana Muresan

Draxlmaier, cel mai mare angajator din Satu Mare, și-a reluat activitatea

Traian Dan

Transgaz, contract de 64,3 de milioane de euro pentru modernizări

Ligia Voro

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România: Taxa clawback diferențiată ar opri dispariția medicamentelor de pe piață

redactia

Fondatorul AROBS s-a întâlnit cu noul ministru al fondurilor europene

Nora Dumitrescu

Bihor: Licitație pentru construirea a trei bazine didactice de înot

Stefana Muresan

Wetterbest a lansat noul mat în piața de învelitori metalice: NEOMAT 30

Ligia Voro

TAROM, nouă promoție la biletele de avion, cu prețuri de la 99 euro pentru unele destinații

redactia

Birourile Moebius și K&K au proiectat reabilitarea Palatului Banffy

Nora Dumitrescu

Leave a Comment