Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Curieratul pe bicicletă prinde viteză în Transilvania

În timp ce Foodpanda își va deschide unități Pandamart la Oradea și Târgu-Mureș, BeeFast va ajunge la Cluj-Napoca și la Timișoara.

Primele două locații Pandamart, magazine proprii pentru cumpărături de la care utilizatorii pot comanda direct din platformă, funcționează în București și Cluj-Napoca, urmând ca în primul trimestru să mai fie deschisă câte o locație nouă în fiecare cele orașe, iar în acest an rețeaua se va extinde și în Oradea, Târgu Mureș, Pitești, Ploiești, Iași, conform Wall Street.

Andreea Petrișor, managing director al Foodpanda, a declarat că obiectivul este expansiunea în 70 de orașe din România, iar tendința de a comanda online va continua să crească, existând mult potențial și în orașele mai mici.

Compania a fost nevoită să angajeze 3.000 de livratori la nivel național. Pentru acest an, BeeFast își propune să se extindă la nivel național, principalele orașe vizate fiind Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Iași. Fondată la final de 2019, BeeFast a intrat pe piață cu o platformă de livrări rapide.

Afacerile de anul trecut au fost de 320.000 de euro, cu o prognoză de triplare pentru acest an. Direcția de dezvoltare este spre infrastructura digitală, țintind o creștere în segmentul clienților non-food și persoane fizice. O aplicația dedicată va simplifica procesul de comandă, vizând livrarea ultrarapidă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VGP: Expected to Post Substantial Higher Net Profit for Full Year 2020

Articolul următor

HELLA dezvoltă și consolidează centrul administrativ din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share