Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

New Kopel Car Import, parte a Sixt Group România, va livra 9 autobuze electrice și 12 stații de încărcare în Buzău

Parcul auto al operatorului regional de transport Trans Bus, din Buzău, se va îmbogăți, în 2021, cu 9 autobuze electrice noi. New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, a câștigat licitația de livrare a celor 9 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă. Contractul prin care New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, a câștigat licitația, a fost semnat zilele acestea la sediul Primăriei din Buzău.

Investiția în autobuzele electrice este o consecință a unui program cu bani europeni, derulat de Ministerul Fondurilor Europene. Aproximativ 30 de milioane de lei vor costa cele 9 autobuze ECO și stațiile de încărcare aferente, dintre care 22 de milioane de lei sunt fonduri alocate de Uniunea Europeană.

Autobuzele electrice sunt fabricate de gigantul chinez BYD si au o capacitate maximă de 70 de locuri, dintre care 29 pe scaune. Autobuzele BYD dispun de toate facilitățile solicitate prin normele europene de transport. Modelul care a câștigat licitația operează cu succes în mai multe țări din vestul Europei și din Statele Unite. Noile mijloace de transport, sută la sută ECO, vor rula pe Linia 10, cea mai lungă rută din Buzău. New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA va furniza noile autobuze si stațiile de încărcare, până la finalul anului.

În 2018, New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD pentru Romania. BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual.

Autobuzele electrice BYD sunt unice prin autonomia lor ridicată, capacitățile de încărcare AC, care se traduc în costuri reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, performanțele eficiente de regenerare / frânare și autobuzele moderne de calitate.

BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreaga lume, având o prezență europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda, Israel și multe altele. Autobuzele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri și autobuze articulate de 18 metri. Cu peste 220.000 de angajați, BYD se prezintă drept un pionier în parcursul către un ecosistem cu emisii zero, după o experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției bateriilor, fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de producție a bateriei de tip fier-fosfor.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noua aplicație Inspectorul Pădurii va fi disponibilă, până în 10 februarie

Articolul următor

Care sunt așteptările tale de la o agenție de marketing digital?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Ambasadorul SUA, în vizită la Oradea

Primarul Florin Birta a primit luni, 25 septembrie, vizita ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
8
Share