IT&C Ultimele stiri

Care sunt așteptările tale de la o agenție de marketing digital?

Menținerea unei afaceri pe linia de plutire în anul cridei de COVID-19 și a provocărilor pe care le-a adus cu ea poate fi o misiune dificilă. Dar partneriatul cu o agenție de marketing eficientă te-ar putea ajuta să faci diferența între succes și eșec.  Având în vedere că, în zilele noastre, majoritatea agențiilor de marketing pot lucra la distanță, tranziția câtre o externalizarea serviciilor de marketing nu ar influența în sens negativ dezvoltarea afacerii tale.

Dacă, pe de altă parte,  își faci griji că nevoile tale ar putea fi prea complexe și că nimeni nu și le-ar asuma în timpul pandemiei, te asigurăm că majoritatea agențiilor vor fi în măsură să găsească soluții eficienteîn acest sens. Însă, e mai bine să iei decizii documentate.  Îți prezentăm câteva sugestii prin care să îți dai seama dacă lucrezi cu o agenție profesionistă de publicitate:

Își doresc să lucreze cot la cot cu tine

Interesele tale sunt prioritate pentru o agenție de marketing externalizată, ești ascultat și ți se va oferi  un feedback-ul, fie el bun sau rău. Comunicarea este esențială într-un parteneriat de acest fel și este important să înțelegi cu adevărat care sunt obiectivele tale de business, cum dorești să le atingi și în cât timp. Trebuie să te asiguri  că aceste așteptări sunt îndeplinite  în timp ce e bine să fii realist cu privire la ce se poate realiza și ce nu pentru a nu fi dezamăgit ulterior.

Pe de altă parte, asigură-te că agenția pe care o alegi este flexibilitată la schimbare deoarece nu știi niciodată cum decurg lucrurile, mai ales în contextul economic actual.

Își adaptează pachetul de servicii la nevoile tale

Majoritatea agențiilor ar trebui să știe ca nevoile tale vor avea mici fluctuații  pe măsură ce descoperi noi și noi strategii de dezvoltare. Cu atât mai mult cu cât, în contextul actual, aceste schimbări ar putea fi mai semnificative decât de obicei.

S-ar putea să descoperi că nevoile tale s-au schimbat complet de la prima întâlnire cu agenția dar este în regulă.  O agenție care are cu adevărat grijă de interesele tale se va adapta și va crește odată cu tine, făcând ajustări la pachetul de servicii ”din mers”.  La urma urmei, agenția de marketing ar trebui să testeze în continuu noi tehnici pentru a maximiza rezultatele campaniilor astfel încât adaptarea la noul serviciu sau produs nu ar trebui să reprezinte o problemă.

Agenția este ca o extensie a echipei tale de marketing

Deși este foarte posibil să nu împărțiti același birou sau sală de ședințe, agenția de marketing este ca un membru al echipei tale, alături de ceilalți angajați.  Trebuie să existe o comunicare regulată și pozitivă între toși membrii echipei, astfel încât să fii conștient de orice progres sau provocare cu care s-ar putea confrunta celalălalt.

Anul 2020 a fost un test pentru multe companii iar flexibilitatea s-a fost un element imperativ de supraviețuire al fiecărei companii pentru a face față provocărilor pandemiei. Din fericire, cu o companie de marketing digital de succes alături, vei avea parte de instrumentele de care ai nevoie pentru a înflori, atât online cât și offline.

Partneriatul cu o agenție expertă în marketing precum Markertomize îți poate fi de mare folos în dezvoltarea online a afacerii tale. Ne concentrăm pe afacerea ta, îți oferim soluții utile și rezultate măsurabile. Contactează-ne pe hello@marketomize.ro pentru mai multe informații.

Related posts

FESTIVITATE ANIVERSARĂ LA USAMV CLUJ-NAPOCA: O JUMĂTATE DE SECOL DE VIAȚĂ PENTRU FACULTATEA DE ZOOTEHNIE ȘI BIOTEHNOLOGII

Stefana Muresan

Demonstraţie de transbordare de pe rutier pe calea ferată la Oradea

Traian Dan

UMF Iași câştigă anual 12,5 milioane de euro din taxele studenților străini

redactia

Dezvoltarea sectorului IT, o prioritate pentru Oradea

Ligia Voro

Peste 95.000 de locuitori de la nordul județului Sibiu vor avea acces la apă și canalizare cu ajutorul fondurilor europene

Ion Surdu

Consumatorii de energie vor afla totul despre aceasta online printr-o platformă

Traian Dan

Au început lucrările la parcarea subterană din Centrul Civic din Oradea

Traian Dan

Olandezii de la Van Wijk și-au mutat unitatea din Argeș

Nora Dumitrescu

Premier: Termenul de finalizare a autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov ar putea fi 2024

redactia

Trei Capitale Europene ale Culturii se reunesc în cadrul VINVEST 2019

redactia

Transport paralizat în zona metropolitană Baia Mare. Grevă la Urbis

Nora Dumitrescu

Dunwell: România, în vizorul investitorilor străini

Ligia Voro

BNR a amânat colectarea contribuțiilor anuale la fondul de rezoluție bancară

Traian Dan

Ratele la bănci pot fi plătite la oficiile poștale sau direct de acasă, la poștaș

Traian Dan

Noul președinte al FRT, Ion Țiriac, felicitat de Simona Halep

Ligia Voro

Schemă de ajutor pentru acciza la motorină în acvacultură – 5,5 mil. lei/an

redactia

Alba: Afacerea în agricultură care aduce profit de 8.000 de euro la hectar

redactia

Primul workshop din Vestul țării despre blockchain la UVT

Ligia Voro

Salina Turda – peste 600.000 de vizitatori, în 2017

Stefana Muresan

Sistemul ideal: tehnologie adaptată, hibrizi adaptați

redactia

Aqua Park și bază sportivă pentru fotbalul de performanță, la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Așteptările companiilor germane sunt tot mai reduse, conform sondajului AHK

Ligia Voro

Omul de afaceri Mihai Miron – Ropharma- vede o dublare a pieței medicamentelor și o triplare a serviciilor medicale

Stefana Muresan

Un buget de peste 1,8 miliarde de lei pe anul 2020 pentru municipiul Oradea

Traian Dan

Leave a Comment