Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kaufland și Lidl, în loc de ferma Amareto

????????????????????????????????????

Lanțul german de hipermarketuri Kaufland intenționează să își ridice o unitate pe platforma industrială pe care funcționa ferma de pui Amareto, din localitatea clujeană Florești, acolo unde ar vrea să deschidă și Lidl.

Lichidatorul judiciar DDG Insolvency, în urma falimentului societății Amareto Impex, deținută de Viorica Cobârzan, a organizat, în iulie 2020, o licitație publică pentru vânzarea fermelor, abatorului, clădirilor și terenurilor, pe circa 30.000 mp, la un preț stabilit inițial la 6,7 milioane de euro, conform Florești24.

Licitația pentru cele două loturi puse la dispoziție a fost adjudecată de Kaufland, care urmează să înainteze Primăriei Florești documentațiile obligatorii pentru redactarea proiectului de hotărâre privind aprobarea planurilor urbanistice zonal și de detaliu în vederea eliberării autorizației de construire a noului hipermarket.

Pe același teren achiziționat de către Kaufland, este posibil ca Lidl, companie din același holding german, Schwartz, să construiască un doilea său supermarket din Florești, terenul achiziționat permițând acest lucru. Kaufland este cel mai mare lanț de hipermarketuri din România, după valoarea vânzărilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul vrea finanțare de la UE pentru primul său parc industrial

Articolul următor

Program de tehnologie în școli, inițiat de JCI și Lions

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share