Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

USAMV își ridică un centru biotech de 4,7 milioane de euro

Biroul de arhitectură Stil Proiect a finalizat documentația pentru viitorul centru de transfer tehnologic de pe Calea Florești.  

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a lansat o licitaţie publică pentru elaborarea proiectului tehnic şi asistenţa tehnică pentru realizarea obiectivului CTT-Biotech. Valoarea contractului este de 272.266 de lei, din fonduri europene, iar limita de depunere a ofertelor, 24 februarie.

Aici se va realiza o clădire cu trei etaje specifică unui centru de transfer tehnologic, cu spații administrative, laboratoare, săli de demonstrație, extracție, prototipare, de conferințe și alte spații adiacente (depozitare).

Obiectivul proiectului este oferirea de facilități și servicii informaționale și tehnologice către întreprinderile din sectorul suplimentelor alimentare (extracte din plante, probiotice incapsulate, jeleuri fortifiate) prin asigurarea unui spațiu corespunzător pentru un centru de transfer tehnologic, care să asigure o relație cât mai directă și rapidă între mediul economic și cel universitar de cercetare.

Valoarea proiectului este de 23,8 milioane de lei, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Imobilul va avea acces auto şi pietonal de la Calea Floreşti. În interiorul parcelei vor fi amenajare 16 locuri de parcare. Pe parcela de 6.646 mp există trei corpuri de clădire. Primul va fi desfiinţat, iar în locul lui, ridicată noua investiţie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: În 2020 s-au tranzacționat peste 240.000 mp de spații de birouri

Articolul următor

ADLO SA a atras investiții de peste 33 de milioane de euro în anul 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share