Lideri si afaceri Real Estate Ultimele stiri

P3 Logistic Parks anunță tranziția către un nou CEO

Frank Pörschke va prelua funcția de CEO începând cu data de 1 aprilie 2021
Tim Beaudin se retrage ca urmare a unui plan strategic de tranziție

P3 Logistic Parks (P3), investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene, anunță numirea lui Frank Pörschke în funcția de CEO. Mandatul său va produce efecte începând cu data de 1 aprilie 2021. Tim Beaudin, fost președinte al consiliului director și, din 2019, CEO al P3, se retrage ca urmare a unei tranziții de conducere planificată.

Frank Pörschke ocupă în prezent mai multe funcții de conducere în cadrul unor companii europene și fonduri de investiții imobiliare. Frank a ocupat în trecut diverse poziții precum cea de președinte al EMEA Markets în cadrul JLL, CEO al Eurohypo și CEO al Commerz Real. Experiența sa în domeniul imobiliar, achiziții și finanțare, împreună cu experiența vastă obținută în urma rolurilor de leadership anterioare vor contribui la creșterea susținută și o poziționare excelentă a P3 pe piața logistică europeană extrem de competitivă.

În ultimele 12 luni, P3 a înregistrat o creștere rapidă, perfectând tranzacții de peste 2 miliarde de EURO reprezentând noi achiziții care au dus la creșterea suprafaței brute închiriabile (GLA) cu 48%, la peste 6,5 milioane m2. Numirea lui Pörschke este parte integrantă a planului strategic de tranziție al P3 către o nouă etapă de creștere.

Goh Kok Huat, Chairman of the Board, P3 Logistic Parks, spune: „Doresc să îi mulțumesc sincer lui Tim Beaudin pentru prestația sa exceptională din această perioadă marcată de schimbări economice și societale fără precedent și să-i urez toate cele bune în activitățile viitoare. Mă bucură venirea lui Frank Pörschke în cadrul P3, în calitate de CEO. Împreună cu echipa de conducere a P3, noul CEO va avea în vedere consolidarea rezultatelor excelente întregistrate până la ora actuală, continuând planurile de expansiune ale companiei în Europa.”

Frank Pörschke, viitorul CEO al P3 Logistic Parks, adaugă: „P3 este extrem de bine poziționată pe un segment de piață deosebit de atractiv. Sunt încântat să mă alătur unei echipe de senior management excelente precum cea a P3 și să conduc compania către următoarea sa etapă de creștere. ”

Tim Beaudin, CEO al P3 Logistic Parks, afirmă: „A fost o plăcere și un privilegiu să dețin calitatea de președinte și CEO al P3. Doresc să mulțumesc consiliului director pentru sprijinul generos pe care mi l-au oferit, echipelor executive și de conducere pentru perspicacitate și dedicare, precum și tuturor angajaților P3 pentru concentrarea și reziliența de care au dat dovadă. Îi doresc echipei P3 mult succes sub conducerea lui Frank Pörschke. ”

Lee Kok Sun, Chief Investment Officer, GIC, conchide: „Îi mulțumim lui Tim Beaudin pentru prestația și contribuțiile aduse echipei și îi dorim mult succes în activitățile viitoare. Frank Pörschke este un profesionist cu experiență dovedită în segmentul de business și strategie de business, cu un palmares relevant în administrarea și dezvoltarea cu succes a mai multor companii din Europa. Acesta are o înțelegere clară a viziunii strategice de expansiune a P3 și va colabora îndeaproape cu echipa de conducere a companiei întru realizarea acestor planuri. În calitate de proprietar al P3 și de investitor pe termen lung, suntem încrezători în echipa sa de conducere și rămânem dedicați susținerii creșterii sale continue în Europa.”

Related posts

Ardealul, campionul tăierilor ilegale de lemn

Nora Dumitrescu

Fabrica de medicamente Europharm din Braşov a repornit producția și vinde la export

redactia

Google susține mediul întreprinzător românesc. Proiect educaţional gratuit în Cluj-Napoca şi Timişoara

Stefana Muresan

Acoperire națională a aplicației Regista: peste 300 de primării și companii din România folosesc aplicația de registratură și managementul documentelor

Nicolae Pop

Asociaţia Nucifere Regia: Plantaţia cu care reuşeşti să-ţi recuperezi investiţia de 100 de ori

Stefana Muresan

Afacerea unei clujence, apreciată de Prințul de Wales

Stefana Muresan

Ana Dumitrache revine la conducerea CTP Romania, pe poziția de Country Head

redactia

Ghidul Programului Național Casa Verde Fotovoltaice, lansat în consultare publică

Traian Dan

Peste 4.600 de companii formează viitori meseriaşi. Continental, Schaeffler, Draexlmaier, Astra Vagoane Călători Arad – parteneriate cu şcolile

redactia

Banca Transilvania a bătut palma cu APIA

Nora Dumitrescu

Specialiști din 30 de țări dezbat la UVT unul dintre cele mai importante subiecte ale IT-ului și mediului de afaceri, „Big Data”

Stefana Muresan

Sibiu – adding flavour to Europe

Stefana Muresan

Vastint leases 3,350 m² in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Seminar în cadrul proiectului european BE-Rural

Ligia Voro

România, locul trei în UE, în privința fermelor conduse de femei

redactia

Specialiști din firme, chemați să predea la Universitatea Babeș-Bolyai

Nora Dumitrescu

Producătorul german Varta va investi 50 mil. lei pentru a produce la Braşov baterii pentru aparate auditive

redactia

Start-Up Nation: Concurenţă de 3,3 pe un loc pentru finanţările nerambursabile de la stat

redactia

CFR Călători va contracta servicii de reparații vagoane de 45 milioane euro

redactia

Alexandra Danciu, Star Transmission & Star Assembly: “Work hard, play hard!”

Ligia Voro

CA Immo aduce arta stradală și în Orhideea Towers

Papuc Irina

Agenţia de marketing Loopaa intră în familia Cluj IT Cluster

Stefana Muresan

Inovația se îndreaptă spre administrație: Proiect pentru identificarea persoanei la distanță cu mijloace video

Ion Surdu

We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România

redactia

Leave a Comment