Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viarom va moderniza străzile din cartierul industrial al Turzii

Compania de construcții Viarom a fost desemnată să execute modernizarea a două artere din municipiul Turda, cu bani de la guvern.

“Venim cu vești bune pentru locuitorii cartierului industrial. S-a predat amplasamentul pentru lucrările de modernizare a străzilor Brebeneilor și Moților. Reprezentanții primăriei, alături de constructori au efectuat vizita de lucru în teren. Firma care va executa lucrările pe aceste două străzi este firma Viarom Construct

Atât Brebeneilor, cât și Moților sunt cuprinse în proiectul de modernizare a 19 străzi din cartierul industrial pentru care am primit finanțare de la guvern. În curând în locul acestor noroaie și gropi vom avea niște străzi frumoase și curate”, au transmis reprezentanții municipalității.

Pe de altă parte, în municipiu avansează și lucrările de construire a noului ansamblu de locuințe sociale de pe str. Intrarea Negru Vodă. Ansamblul va cuprinde 72 de apartamente, acordate în baza cererilor depuse de către cetățeni.

În această lună, în Turda au loc și lucrări de reabilitare sau extindere a rețelei de canalizare menajeră și de distribuție apă potabilă pe străzile Fabricii, Frăsinetului, Ponorel, Tineretului, Florilor, Mihai Viteazu, Luptătorilor, Cosmin, Horticulturii, Hațegului, Nuferilor, 22 Decembrie 1989, Amurgului, Panait Cerna, Aleea Durgăului, Salinelor, Aleea Pădurii, Malului și Intrarea Stadionului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Capacitate de producție în Maramureș: 15 milioane de măști lunar

Articolul următor

Drumul Expres Halmeu – Turda, la stadiul de investigație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share