Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei consorții și Nord Conforest se bat pentru Parcul Armătura

Modernizarea și transformarea Parcului Armătura și a malurilor râului Someșul Mic, estimate la 3,7 milioane de euro, au trezit interesul a patru asocieri sau constructori independenți din trei județe: Cluj, Mureș și Ilfov. 

Patru oferte au fost depuse pentru licitaţia ce vizează transformarea malurilor Someşului, în Cluj-Napoca, pe cel mai mic tronson inclus în Master Planul realizat de Biroul de Proiectare Practica (Spania). Contractul este estimat la 18 milioane de lei.

Au depus oferte Nord Conforest (Cluj), dar și asocierile ACI (Cluj) – lider, SOCOT, Construcții Excavații DVF, Construcții Bihor, Paconstruct; Garden Center Grup (Ilfov) – lider, DE Construct Project Consult, Ro-Verde Lanscaping; Construct Mapcom (Mureș) – lider, CML.RO.

Ofertele se află în evaluare tehnică şi financiară, câştigătorul fiind anunţat în august. Investiţiile vizează Parcul Armătura, Pârâul Nadăş, strada Nădăşel. Aici se prevăd un traseu pietonal şi ciclistic nou pe malului râului, podeţ pietonal şi velo peste Nadăş, reabilitarea bazei sportive, pistă velo , gradene spre apă.

Proiectul general de modernizare a malurilor râului, Rethinking Someș, derulat în parteneriat de Primăria Cluj-Napoca și de Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa, se ridică la 35 de milioane de euro și este programat cu finanțare europeană.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CFR Infrastructură vrea trenuri de mare viteză între Ardeal și Moldova

Articolul următor

Agronomii clujeni vor produce arbuști de Josta

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
15
Share