Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

22 martie 2021, termenul final pentru depunerea ofertelor la drumul expres Oradea – Arad

Joi, 11 februarie 2021 a fost lansată procedura de atribuire pentru realizarea proiectului tehnic la drumul expres Oradea – Arad. Firmele interesate pot depune oferte până la data limită – 22 martie 2021. Valoarea estimată a procedurii de licitație este de 42 de milioane de lei.

La sfârșitul anului trecut, Consiliului Județean Bihor a semnat un protocol de colaborare cu Primăria Oradea, Primăria Arad și Consiliul Județean Arad pentru urgentarea realizării proiectului.

Drumul expres Oradea – Arad va avea profil de autostradă cu trei benzi de circulație pe sens pe o distanță de 14,6 kilometri, profil de autostradă cu două benzi pe sens pe o distanță de 43,5 km și profil de drum expres cu două benzi de circulație pe sens pe 76,4 kilometri, asigurându-se astfel conectivitatea cu infrastructura TEN-T existentă, respectiv sectorul Oradea – Borș și Nădlac – Arad –Timișoara.

Valoarea Drumului Expres Oradea – Arad va fi de aproximativ 1 miliard de euro și va fi realizat în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Hard data or subjective evaluation? Cities' investment attractiveness report.

Articolul următor

Se profilează o rețea de școli în sistem finlandez în Transilvania

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
12
Share