Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austriecii de la Strabag, la vânătoare de ingineri în Satu Mare

Concernul austriac Strabag va angaja ingineri constructori și de lucrări electrice cu experiență în proiecte de epurare și tratare a apei pentru echipa sa din Satu Mare.

Compania a fost desemnată în 2021 drept angajatorul anului în construcții în Cehia, în cadrul unui studiu realizat pe 12.000 de studenți, pentru a șaptea oară consecutiv. Strabag derulează lucrări pe șantierul tronsonului Ungheni – Târgu-Mureș din Autostrada Transilvania (A3), constând în 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum de legătură cu patru benzi, unde a avansat în ritm bun, conform Asociației Pro Infrastructură.

Dacă menține ritmul bun de lucru și numeroasele rețele de utilități electrice vor fi relocate în timp util, constructorul are șanse bune să finalizeze șantierul până la finalul anului, conform termenului contractual. Proiectul Autostrăzii Transilvania (Braşov – Borş), parte din A3, a fost împărțit inițial în două proiecte independente, București – Brașov și Brașov – Cluj – Borș, lungimea sa totală fiind de 584 km.

De asemenea, Strabag a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția drumului de legătură dintre Centura Oradea și A3 (Biharia), cu prețul de 512 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Durata contractului este de 30 luni, din care șase luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni. Lungimea traseului este de 18,9 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Străzile Zalăului vor fi modernizate cu bani europeni și de la buget

Articolul următor

Asociația Municipiilor, somată să demareze investiții în locuințe sociale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share