Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Arobs a dezvoltat un dispozitiv de plată fără contact

Compania informatică Arobs Transilvania Software (ATS) a creat, în parteneriat cu Banca Transilvania, un dispozitiv prin care plata se face în 10 secunde.

Acesta a fost activat deja de mai multe companii din Cluj, București și alte centre urbane importante din țară. Conectarea se face prin Bluetooth, Wi-Fi sau SMS. MonePOS ese un dispozitiv de dimensiuni reduse, care se poate interconecta direct cu soluții software și hardware, iar plata se efectuează foarte rapid.

Soluția de plată contactless este adresată unor industrii de mobilitate ca taximetrie, curierat, livrări de mâncare. Sistemul înglobează atât partea de hardware ce facilitează tranzacția, cât și partea de software ce asigură siguranța plăților. În ultimul timp, soluțiile de mobilitate pentru plăți au devenit importante, la nivelul consumatorilor având loc o schimbare accelerată de perspectivă asupra importanței plăților contactless.

ATS are un proiect de centru de cercetare și date în cartierul Gheorgheni, avizat de municipalitatea clujeană. Compania clujeană a semnat, în 2018, un acord privind preluarea SAS Grup, care deține platforma Alarma.ro și unul dintre jucătorii importanți în domeniul furnizării de soluții de monitorizare auto din România. 800 de angajați și colaboratori activează în sediile ATS din România la care se adaugă filialele internaționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transgaz va extinde rețeaua națională cu trei conducte în Sălaj

Articolul următor

Universitatea Tehnică, program în colaborare cu Porsche

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share