Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Furnizorul de componente auto Preh România şi-a bugetat pentru 2021 o creștere cu 13% a cifrei de afaceri

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, şi-a bugetat pentru 2021 o cifră de afaceri de 257 milioane de euro, în creştere cu peste 13% faţă de anul trecut, când compania a avut afaceri totale de 227 milioane de euro.

Compania preconizează pen­tru 2021 o uşoară creştere a industriei auto comparativ cu anul 2020, lucru care se ob­ser­vă şi în comenzile clienţilor Preh România, aferente începutului acestui an, scrie bizbrasov cu referire la o declarație a lui Mihaela Forgaciu, general manager şi administrator al Preh România, pentru ZF.

„Epidemia de coronavirus s-a resimţit pu­ternic, mai ales prin scăderea drastică a cifrei de afaceri, care a fost cu 23% mai mică faţă de ce s-a bugetat pentru anul 2020. Am re­uşit să trecem peste lunile grele şi să nu fim ne­voiţi să facem reduceri de personal. De ace­ea, în momentul deblocării economiei, în toam­nă, am putut reveni mai puternici şi mai re­pede la producţia volumelor mari cerute de cli­enţi. Spectrul ameninţării coronavirusului devine noul «normal», căruia trebuie să ne adăptam şi în contextul căruia trebuie să ne desfă­şurăm activitatea în continuare“, a de­clarat Forgaciu.

Compania deţine o fabrică de compo­nen­te auto în localitatea Ghimbav, judeţul Bra­şov şi centre de servicii software şi hard­ware la Iaşi şi Braşov. La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt pro­duse comutatoare multifuncţionale pen­tru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hotelul Cubix din Brașov se alătură brandului Mercure

Articolul următor

Timișul caută soluții pentru atragerea mai multor turiști, după ce a fost clar depășit de alte județe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share