Real Estate Ultimele stiri

Hotelul Cubix din Brașov se alătură brandului Mercure

Grupul Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își consolidează portofoliul în Balcani cu un nou hotel, care se alătură rețelei din România. Grupul a semnat un acord de franciză cu N&C Turism S.R.L. pentru un hotel Mercure în Brașov. Proprietatea de 57 de camere va întâmpina primii oaspeți până la sfârșitul anului 2021, după renovare.

Accor își extinde în continuare portofoliul în Europa de Est, cu multiple inaugurări în regiune, planificate în viitorul apropiat. Acordul cu N&C Tourism S.R.L. marchează o nouă destinație pentru grup pe piața din România. Brașovul este un oraș strategic pentru țară și o zonă importantă pentru Accor. Până la sfârșitul acestui an, după renovare, hotelul Cubix Brașov se va alătura brandului Mercure. Hotelul va oferi 57 de camere tematice, confortabile și moderne, precum și o zonă de întâlniri potrivită atât pentru evenimente sociale cât și de afaceri și un restaurant cu bar, care servește delicatese locale. Hotelul beneficiază și de o parcare generoasă.

“Cu numeroase inaugurări de succes și un plan de viitor ambițios, România este o țară cheie pentru Accor. Are un potențial ridicat, datorită varietății de destinații, și o ofertă atractivă atât pentru turiștii de agrement, cât și pentru cei de afaceri. Accor este un jucător-lider mondial în domeniul ospitalității, ce răspunde complet nevoilor turiștilor și oferă un portofoliu puternic, ce cuprinde cele mai apreciate branduri și destinații. Un program de loialitate de talie mondială și eticheta ALLSAFE, unul dintre cele mai stricte protocoale de sănătate și siguranță din domeniul turismului, se adaugă punctelor forte ale Grupului. Portofoliul și inovația noastră continuă ne recomandă drept partener de încredere pentru investitori. Brașovul este un oraș important din România, datorită numeroaselor sale oportunități de afaceri și poziției sale strategice din centrul țării. Prin urmare, credem că viitorul Mercure Brașov City Cubix Hotel va marca un parteneriat de succes și va continua să câștige inima clienților prin ospitalitatea sa, înrădăcinată în valorile locale autentice.” – spune Cătălina Roșu, Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

“De peste 10 ani, Hotelul Cubix Brașov este o destinație excelentă pentru oaspeți, care valorifică toate beneficiile orașului și este un loc ideal pentru explorarea și descoperirea Brașovului. Suntem încântați de parteneriatul cu Accor și de introducerea pe piața locală a brandului Mercure, apreciat la nivel mondial. Acesta marchează un punct important pentru dezvoltarea companiei noastre.”- adaugă dl Daniel Chivu, N&C Tourism S.R.L..

Orașul Brașov este centrul administrativ al județului Brașov, situat în regiunea istorică a Transilvaniei. În prezent, găzduiește numeroase companii românești și internaționale din domeniul IT, care sporesc valoarea economică a orașului. Datorită istoriei și poziționării sale în mijlocul munților, Brașovul este unul dintre cele mai vizitate locuri din România și oferă un potențial turistic deosebit.

Brandul Mercure garantează o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

Proprietarul hotelului Cubix este compania N&C Tourism S.R.L., deținută de antreprenorii locali Daniel Chivu și Radu Niculescu, care sunt de asemenea proprietarii câtorva restaurante din Brașov.

Related posts

Aegon România prelungește perioada de acoperire pentru riscurile asociate COVID-19 și în primul semestru din 2021

Transilvania Business

Producătorul de carne Transavia- exporturi de 21 mil. euro, 15% din business

Stefana Muresan

Emilia Tepes, the new Business Development Manager in Transylvania for CTP

Ionut Oprea

IPEC Alba Iulia, compania cu cel mai ridicat grad de automatizare din țară, al treilea producător mondial de farfurii

Stefana Muresan

Ventilator mecanic de urgență, conceput la Universitatea Tehnică

Nora Dumitrescu

Fondatorul Gecad Ventures, Radu Georgescu devine partener și membru al boardului SeedBlink

Ligia Voro

Producătorii de mobilier au birou de cercetare în Baia Mare

Nora Dumitrescu

Fab Lab Iasi: Raport privind spatiile de Coworking din Europa Centrala si de Est

Stefana Muresan

Arçelik, producătorul Arctic, alege între Timișoara și Iași pentru cel mai important birou de cercetare-dezvoltare din afara Turciei

redactia

Două orașe din Transilvania, ținte pentru showroom-uri de mobilă

Nora Dumitrescu

Investiţie de 7 mil. euro pentru construirea unui parc ştiinţific şi tehnologic la Oradea

redactia

Colegiul Tehnic „Ana Aslan”, reabilitat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Top 10 cele mai eficiente orașe din România. Pe primele poziții: Oradea, Alba Iulia și Iași

Stefana Muresan

Adrian Volintiru, director general: „Ne propunem ca Romgaz să devină, per total, o companie integrată”  

Ligia Voro

Sondaj: Peste 70% dintre firme nu au o strategie pentru situații precum COVID-19. Planul unei companii din Sibiu

Papuc Irina

Semnarea Declarației de Cooperare dintre orașele digitale. Gheorghe Falcă: Aradul, al treilea oraş smart şi pe mobilitate din România

redactia

Conferința ”Impactul reformei asupra serviciilor sociale în Romania”

Ligia Voro

Cluj-Napoca: Andreea Esca va transforma o clădire istorică într-un hotel de patru stele, împreună cu un om de afaceri local

Stefana Muresan

Hyalcor dezvoltă un program de cercetare-proiectare în combaterea infecțiilor nosocomiale

Ligia Voro

ATP Trucks Automobile din Baia Mare pregătește lansarea UpCity, primul autobuz electric românesc

Nicolae Pop

Brânza călugărilor trapiști, produsă în satul Gheorgheni

Nora Dumitrescu

Maratonul de business al comunității de afaceri franco-române, „rePORNIM ECONOMIA”, are loc în această săptămână la Brașov, Făgăraș și Sibiu

Nicolae Pop

Noua Sală Polivalentă din Oradea va dispune de 825 de locuri de parcare

Traian Dan

Brașov: Un leu din trei, în investiții în perioada 2018-2020

redactia

Leave a Comment