Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MOL va ridica 14 benzinării pe autostrăzi, Rompetrol 12

Compania petrolieră MOL Petroleum Products va construi cele mai multe dintre spațiile pentru benzinării puse la bătaie pe autostrăzile din România de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Aceasta a desemnat câștigătorii licitației pentru utilarea/dotarea, operarea și întreținerea spațiilor pentru servicii aflate pe A1 și A2. Procedura de achiziții publice presupune concesiunea de servicii în scopul utilării, dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii aflate pe autostrăzile din România deschise traficului rutier, situate pe rutele Nădlac – Sibiu (A1), Pitești – București (A1), Cernavodă – Constanța (A2).

Procedura de achiziții publice presupune concesiunea de servicii în scopul utilării, dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii aflate pe autostrăzile din România deschise traficului rutier, situate pe șoselele de mare viteză A1  și A2.

Cele șapte loturi de stații de combustibil câștigate de MOL România se află pe A1 Lugoj – Deva, Orăștie – Sibiu, A1 București, A2 Medgidia – Constanța. Alte șase loturi au fost câștigate de Rompetrol Downstream. Durata contractelor de concesiune este de 240 de luni (20 de ani).

Contractele se vor putea semna după expirarea termenului legal de 10 zile în care se pot depune contestații. „A fost pentru prima oară în istoria CNAIR când s-a organizat o procedură de concesionare a spațiilor de servicii ce deservesc drumurile naționale și autostrăzile aflate în administrarea companiei”, a precizat conducerea CNAIR.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kanata pleacă de la BRK Financial

Articolul următor

Piața forței de muncă din Banat rămâne la un nivel constant în 2021. La fel și salariil

Citește si:
Total
0
Share