Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mc Donald’s va mai deschide un restaurant la Oradea

Încă un restaurant Mc Donald’s de tipul McDrive va fi deschis la Oradea. Pe site-ul Primăriei Oradea a fost lansat în dezbatere publică anunțul de elaborare a unui plan urbanistic zonal regenerare urbană, amenajare parcare publică și construire magazin Mc Donald’s, pe strada Lacul Roșu.

Restaurantul va fi construit pe un singur nivel și va avea o suprafață totală de 395 mp, plus 19 locuri de parcare. În zona respectivă există un teren viran în suprafață de 1.564 mp, aflat în proprietate privată, folosit ca o parcare improvizată.

Accesul spre viitorul restaurant Mc Donald’s, care va avea și o terasă, se va face atât dintre strada Lacu Roșu, cât și dinspre B-dul Ștefan cel Mare. Persoanele interesate pot să consulte PUZ-ul magazinului în perioada 16.02.2021 – 12.03.2021 și pot depune sesizări sau observații la adresa de e-mail: alina.cadar@oradea.ro, prin poștă la adresa: Primăria municipiului Oradea, Piața Unirii, nr.1, Instituția Arhitectului Sef, Compartiment Urbanism și Avize sau în Centrul de Relații cu Publicul la sediul Primăriei Oradea.

Este cel de-al treilea restaurant Mc Donald’s din Oradea, după cel de la Crișul Supermarket și cel de pe strada Nufărului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorii noii rețele de iluminat a Zalăului, somați să finalizeze lucrările

Articolul următor

Josephine Payne – prima femeie care va conduce Ford România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share