Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorii noii rețele de iluminat a Zalăului, somați să finalizeze lucrările

Un proiect finanțat din fonduri europene (etapa I) cu 23 de milioane de lei prevede modernizarea și extinderea a 36 km de rețea de iluminat public și suprailuminarea a 32 de treceri de pietoni din reședința de județ a Sălajului.

Municipalitatea a avut o întâlnire cu proiectantul și cu executantul lucrării, în cadrul căreia a fost actualizat stadiul investiției. Pentru corelarea acesteia cu proiectele aflate în implementare pe culoarele de mobilitate urbană, reprezentanții primăriei au solicitat constructorului ca, imediat ce temperatura permite, să avanseze lucrările pe străzile C. Coposu și 22 Decembrie 1989.

Aceștia au solicitat turnarea fundațiilor și montarea stâlpilor și a corpurilor de iluminat și pe străzile G. Doja, A. Iancu, S. Bărnuțiu, Voievod Gelu (unde stâlpii sunt montați), pentru punerea în funcțiune a noii rețele. Ei au cerut demararea lucrărilor la dispeceratul unde se vor monta echipamentele pentru monitorizarea sistemului de iluminat.

În cadrul acestui proiect au fost finalizate lucrările de înlocuire a corpurilor de iluminat echipate cu telegestiune pe străzile: Porolissum, Moigradului, Cetății, Bujorilor, Salcâmilor, Buday Nagy Antal, Salamon Josef și C. Coposu, pe aleea Turturelelor și în Parc Pădure Brădet.

Au fost demarate lucrările privind modernizarea și extinderea sistemului de iluminat, montarea de noi corpuri de iluminat echipate cu telegestiune și suprailuminarea trecerilor de pietoni pe alte 13 străzi, unde proiectul este în diferite stadii de execuție.

Străzile pe care au fost demarate lucrările sunt G. Doja, 22 Decembrie, A. Iancu, C. Coposu (intersecția Piața I. Maniu – Dacia Service), S. Bărnuțiu, T. Vladimirescu, Voievod Gelu, Ioan Nechita, V. Deleu, Lt. Col. Pretorian, C. D. Gherea, Salaman Josef și centura ocolitoare. Urmează să fie demarate lucrările și pe Bd. Mihai Viteazul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stația de tratare a apei Gilău, reabilitată cu 12 milioane de euro

Articolul următor

Mc Donald's va mai deschide un restaurant la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share