Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Cariere se va desfășura online în perioada 18 martie – 23 aprilie

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanții la evenimente și reprezentanții angajatorilor activi, chiar și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie – 23 aprilie 2021.

Târgul de Cariere, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, împlinește în acest an 15 ani de activitate și pregătește o nouă ediție cu variante profesionale dedicate celor preocupați de carieră.

Startul ediției de primăvară îl dă Târgul de Cariere Iași în zilele de 18 și 19 martie. Rând pe rând, în fiecare săptămână, vor urma evenimentele dedicate comunităților din localitățile și împrejurimile orașelor Cluj, Chișinău, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Oradea. Pentru fiecare dintre cele șapte evenimente, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de comunicare și acțiuni menite să atragă cât mai mulți participanți din domenii cât mai diverse.

Chiar dacă, în contextul actual, evenimentele cu mii de oameni nu au loc fizic, Târgul de Cariere a reușit să-i redirecționeze pe cei dornici de dezvoltare profesională sau în căutarea unui loc de muncă către mediul online, prin multe variante personalizate. La fiecare eveniment online participă între 3.500 și 15.000 de persoane, însumând 60.000 de vizitatori pe ediție.

Noutatea acestei ediții este adusă de o serie de variante ale comunicării eficientizate și adaptate pe nevoile angajatorilor pentru obținerea rezultatelor așteptate. Totodată, companiile participante la Târgul de Cariere vor fi promovate înainte de începerea evenimentului către audiența potrivită criteriilor de angajare și în toate orașele în care oferă locuri de muncă. Domeniile în care se oferă locuri de muncă sunt diverse, de la retail, resurse umane, marketing, inginerie, consultanță sau IT și până la automotive, contabilitate, financiar și construcții, posturile disponibile și numărul acestora fiind diferite de la un oraș la altul. În plus, ediția de primăvară va include și joburi part-time, și internship-uri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Covasna

Articolul următor

Festivalul „D’ale porcului”, în 27 februarie la Complex President din Băile Felix

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share