Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cehii de la Packeta și-au deschis depozit regional în Oradea

Grupul de expediere și livrare a pachetelor se va extinde în zona de vest a României după activarea depozitului său de la Oradea.

Filiala locală Coletăria.ro, parte a grupului cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, își va dublează echipa din România în 2021, după o creștere de patru ori a numărului de angajați în 2020. Compania a dublat investițiile pe piața din România, la 2 milioane de euro.

„Investițiile începute prin deschiderea depozitului de la Oradea și transformarea depozitului din București în hub regional pentru deservirea clienților din regiunea Balcanilor au condus la o creștere semnificativă a numărului de colete procesate și a clienților, rezultând, astfel, o necesitate reală de a majora capacitatea de resurse umane, în special pe logistic și client service”, spune Alexandr Jeleascov, CEO al Coletăria.ro.

Compania urmărește consolidarea echipei pe zonele de Sud și Vest ale României, unde are epozite și sistemele de dezvoltare puse la punct. Aceasta vizează angajări pe segmentele de logistică, servicii clienți, vânzări și marketing.

Packeta a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani. Grupul a transportat 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de selleri și magazine online și operează 6.000 de puncte pick-up în ECE. Magazinele online își pot expedia coletele în 27 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

OTP Bank a deschis o nouă sucursală la Timișoara, în cadrul cartierului ISHO

Articolul următor

Schimbare de acționar la Armax Gaz. Vine Hodiș, pleacă Vescan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share