Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FlyDubai începe din primăvară operațiunile la Cluj

Compania aeriană FlyDubai va începe să opereze zboruri regulate de la Cluj-Napoca, rută abandonată anul trecut de Wizz Air, și va avea parteneriate cu Emirates Airlines pentru zborurile de conexiune. 

Destinația spre cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite revine astfel pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC), însă operată de FlyDubai, începând cu 20 martie. Zborurile Fly Dubai vor oferi posibilități multiple de conexiune, atât prin rețeaua proprie de rute cât și prin cursele oferite de Emirates Airlines, ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii.

Cursele spre Dubai vor fi operate cu aeronave Boeing 738, B737-8 și B737-9 (MAX), miercuri și sâmbătă. Pasagerii care decolează de la Cluj vor avea posibilitatea de a călători spre diverse destinații din întreaga lume (Africa, Europa, Asia Centrală, Statele Arabe din Golf, Orientul Mijlociu, Subcontinentul Indian, Asia de Sud-Est) prin intermediul zborurilor de conexiune oferite de FlyDubai și Emirates Airlines.

„Reluarea zborului și posibilitățile de conexiune oferite de acordul extins de codeshare între FlyDubai și Emirates răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic – business, etnic sau turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie. Conectivitatea transoceanică asigurată de un hub mondial cum este Dubai, va conduce la dezvoltarea relațiilor comerciale și de turism pentru întreaga regiune”, spune directorul AIAC, David Ciceo.

FlyDubai și-a început operațiunile în 2009, iar ca urmare a extinderii rețelei sale de rute, a ajuns cel de-al doilea transportator, după numărul de pasageri, care operează pe Aeroportul Dubai International. De pe AIAC mai efectuează curse de linie companiile Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mobexpert devine chiriașul Globalworth și Global Vision în Constanța Business Park

Articolul următor

Turdenii de la EMS Floor se vor extinde în Vestul Europei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share