București Real Estate Slider Ultimele stiri

Dunwell: 1.800 mp pentru Elko România în CTPark Bucharest

Dunwell, singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, a intermediat închirierea a 1.800 mp de depozit pentru Elko România în incinta CTPark Bucharest.

ELKO România, parte a Grupul internațional ELKO, și-a relocat activitatea în CTPark Bucharest, inchiriind un spațiu de depozitare de 1.800 mp. ELKO, companie specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT etc. a identificat soluția noului hub de distribuție cu ajutorul consultanței oferite de Dunwell Industrial Brokerage.

Corina Săndulescu, Industrial Broker la Dunwell menționează: “Această tranzacție s-a desfășurat într-un timp record, într-un interval de trei luni de la demararea discuțiilor și până la intrarea în spațiu. Acest lucru se datorează unei comunicări excelente și a eforturilor depuse atât de dezvoltator, cât și de către client, ambii înțelegând foarte bine dinamica tranzacției și importanța flexibilității părților implicate. Colaborarea cu astfel de parteneri de business este întotdeauna o experiență satisfăcătoare!”

Elko România a reușit să își extindă portofoliul la peste 40.000 de produse și peste 10.000 de clienți în ultimii ani, astfel încât închirierea depozitului de la kilometrul 13 al A1 București – Pitești a venit ca următorul pas firesc în dezvoltarea sa.

Carmen Stanciu, General Manager ELKO România: „Am decis relocarea activității noastre într-un spațiu nou, de clasă A, ținând cont de evoluția foarte bună a companiei noastre din ultimii ani. Suntem încântați să colaborăm cu CTP și să beneficiem de cele mai bune condiții pentru desfășurarea operațiunilor noastre. Spațiile premium recent închiriate se potrivesc perfect cu serviciile și gama de produse pe care noi le comercializăm.”

Andrei Koszti,  Regional Manager, CTP: “Suntem încântați să îi avem pe Elko România  parteneri în CTPark Bucharest. Spatiul inchiriat este unul nou, având caracteristici tehnice de top prin care asigură un cost minim al ocupării. Credem în succesul pe care îl vor avea în anii următori și dorim să le creăm toate premisele pentru dezvoltarea și extinderea capacității de operare.”

CTPark Bucharest

Experții Dunwell observă că industriile farma, FMCG, IT&C (și conexe) își păstrează cifre de afaceri ascendente în contextul actualei perioade. Marea majoritate a clienților cu cereri de extindere și relocare din ultimele luni operează în aceste domenii.

Alte domenii care au cunoscut creșteri ale vânzărilor in mediul online, determinând astfel cererea de spații de depozitare mai extinse, sunt reprezentate de producătorii și importatorii din retail (fashion, amenajarea locuinței etc.).

Related posts

Incinta 1 a Cetăţii Deva, reabilitată cu 5 milioane de euro, fonduri europene

redactia

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

Ligia Voro

Acţionarul majoritar al Retrasib Sibiu a lansat o ofertă de preluare integrală a producătorului român pentru 9,6 mil.lei

Stefana Muresan

Proiectul de 355 de milioane de euro al Companiei de Apă „Someș”, aprobat de CE

Ligia Voro

Încă 3 milioane de euro atrase de Consiliul Județean Sibiu pentru două spitale

Stefana Muresan

Athos Com din Sălaj și două firme din București, contract de aproape 90 mil. lei cu DRDP București

redactia

NUSCO IMOBILIARA lansează Nusco City

Papuc Irina

Compania din domeniul automotive Quin România angajează 100 de muncitori la Brașov

redactia

Provocări și previziuni despre IT-ul românesc: „Noi am reușit în ciuda faptului că suntem în România, nu datorită faptului că suntem în România”

Ion Surdu

[Enjoy Transylvania!] Municipiul Blaj – continuitatea evoluției, de la importanță istorică, la putere economică

Transilvania Business

POSITIVE BUSINESS: Un eveniment despre despre responsabilitate, sustenabilitate și implicare

Ion Surdu

Connections intră pe piața din Asia

Ligia Voro

Romsilva își înscrie pădurile

Ligia Voro

JIDVEI: 14 milioane de sticle de vin vândute în 2017 și 80 de medalii obținute la concursuri internaționale

Stefana Muresan

Universitatea de Științe Agricole Cluj a introdus operațiile transmise online

Nora Dumitrescu

Bela Varga, Director General al TeraGlass

Ligia Voro

Mega Image a deschis un magazin la Oradea, urmează alte două în acest an

Traian Dan

Ajutoare de stat în valoare de 98 de milioane de lei pentru cinci companii cu proiecte de investiţii de 230 de milioane de lei

redactia

Studiu: Patru din zece români reușesc să facă economii în pandemie

Ion Surdu

Piața de factoring s-a stabilizat în ultimul an la 5 miliarde de euro

Ion Surdu

Suprafaţa agricolă declarată la APIA Mureş, în creştere

Ligia Voro

Energobit, furnizor preferat pentru înlocuirea stațiilor de transformare

Stefana Muresan

Primăria Timișoara ridică o maternitate nouă

Stefana Muresan

Primul zbor de sezon Cluj – Constanța, din 16 iulie

Nora Dumitrescu

Leave a Comment