Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dunwell: 1.800 mp pentru Elko România în CTPark Bucharest

Dunwell, singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, a intermediat închirierea a 1.800 mp de depozit pentru Elko România în incinta CTPark Bucharest.

ELKO România, parte a Grupul internațional ELKO, și-a relocat activitatea în CTPark Bucharest, inchiriind un spațiu de depozitare de 1.800 mp. ELKO, companie specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT etc. a identificat soluția noului hub de distribuție cu ajutorul consultanței oferite de Dunwell Industrial Brokerage.

Corina Săndulescu, Industrial Broker la Dunwell menționează: “Această tranzacție s-a desfășurat într-un timp record, într-un interval de trei luni de la demararea discuțiilor și până la intrarea în spațiu. Acest lucru se datorează unei comunicări excelente și a eforturilor depuse atât de dezvoltator, cât și de către client, ambii înțelegând foarte bine dinamica tranzacției și importanța flexibilității părților implicate. Colaborarea cu astfel de parteneri de business este întotdeauna o experiență satisfăcătoare!”

Elko România a reușit să își extindă portofoliul la peste 40.000 de produse și peste 10.000 de clienți în ultimii ani, astfel încât închirierea depozitului de la kilometrul 13 al A1 București – Pitești a venit ca următorul pas firesc în dezvoltarea sa.

Carmen Stanciu, General Manager ELKO România: „Am decis relocarea activității noastre într-un spațiu nou, de clasă A, ținând cont de evoluția foarte bună a companiei noastre din ultimii ani. Suntem încântați să colaborăm cu CTP și să beneficiem de cele mai bune condiții pentru desfășurarea operațiunilor noastre. Spațiile premium recent închiriate se potrivesc perfect cu serviciile și gama de produse pe care noi le comercializăm.”

Andrei Koszti,  Regional Manager, CTP: “Suntem încântați să îi avem pe Elko România  parteneri în CTPark Bucharest. Spatiul inchiriat este unul nou, având caracteristici tehnice de top prin care asigură un cost minim al ocupării. Credem în succesul pe care îl vor avea în anii următori și dorim să le creăm toate premisele pentru dezvoltarea și extinderea capacității de operare.”

CTPark Bucharest

Experții Dunwell observă că industriile farma, FMCG, IT&C (și conexe) își păstrează cifre de afaceri ascendente în contextul actualei perioade. Marea majoritate a clienților cu cereri de extindere și relocare din ultimele luni operează în aceste domenii.

Alte domenii care au cunoscut creșteri ale vânzărilor in mediul online, determinând astfel cererea de spații de depozitare mai extinse, sunt reprezentate de producătorii și importatorii din retail (fashion, amenajarea locuinței etc.).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nodurile Autostrăzii Sebeș – Turda, finalizate până în vară

Articolul următor

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Hunedoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share