Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ikea se pregătește de demararea lucrărilor la noul magazin de lângă Timișoara

Pe pagina de internet a Primăriei Dumbrăvița, comuna periurbană a Timișoarei, a fost publicat în urmă cu câteva zile un proiect de hotărâre referitor la Planul Urbanistic Zonal pentru viitorul magazin Ikea care se va ridica în localitatea amintităi. Printre modificările propuse PUZ inițial se numără și mutarea unui sens giratoriu, dar, cel mai important, lucrările ar urma să înceapă în următoarele luni.

Conform documentației aferente proiectului de hotărâre, clădirea va avea subsol, parter și un etaj, parcări, alei auto și pietonale, spații verzi. Ceea ce este important de menționat este că noua locație va avea pompe geotermale și panouri fotovoltaice, deci, cel mai probabil va fi o clădire ”verde”. De asemenea, în cadrul documentației se solicită și acordul pentru demararea organizării de șantier, semn că lucrările vor începe în perioada următoare. Noua unitate se va deschide pe un teren de 85.000 de metri pătrați, achiziționat în urmă cu mai mulți ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectul trenului cu hidrogen dintre Reșița și Timișoara a adunat patru milioane de euro doar pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate

Articolul următor

Peste 90 de procente din operațiunile bancare ale OTP Bank au trecut în mediul virtual

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share